25 / 04 / 2024

Ödül Yapı'nın referans kampanyası devam ediyor!

Ödül Yapı'nın referans kampanyası devam ediyor!

Ödül Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor.




Ödül Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor. 


REFERANS SİZDEN HEDİYENİZ BİZDEN 

Sloganı ile duyurulan kampanya'da ev satın almayı düşünen müşterilerin satışına vesile olan kişilere 1500 TL Para ödülü verilecektir. 30 Nisan 2014 Tarihine kadar devam edecek olan kampanya'dan herkes faydalanabilecek. 


ŞİMDİ TAM ZAMANI BU FIRSATLAR KAÇMAZ! 

Referans Kampanyası daire alacak müşteriler de ayrıca inanılmaz fırsatlar sunuyor. 

Kampanya'da vade faksız ve faizsiz 40 aya kadar vade imkanı sağlanır iken nakit satın alımlar için'de % 16 lara varan iskontolar uygulanmaktadır. Başlangıçta talep edilen peşinatı da 4 ay sonrasına erteleyen Ödül Yapı 'dan müşteriler % 5 gibi kaparo ile ev sahibi olabiliyorlar .Takas Daire konusunda da müşterilere yardımcı olunur iken ,yine bu kampanyadan ev sahibi olan müşterilere ücretsiz konut sigortası hediye edilmektedir. Müşteri sadakatma ve ürün kalitesine önem veren Ödül Yapı, 10 yıla kadar da Satış sonrası Teknik Servis hizmeti de vermektedir. 


2013 YILINDA SEKTÖRÜMÜZDE REKORLAR KIRILDI 

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer kahraman; 2013 yılı sektörümüz adına çok verimli bir yıl oldu,Ülke genelinde yaklaşık 1.100.000 adet konut satılarak istisna bir büyüme sağlandı, artık konut, insanların barınma ihtiyacının dışmda'da tam bir güvenilir yatırım aracı oldu dedi.Konut satışlarının ve fiyatlarının da artan özellik gösterdiğine değinen Kahraman, projelerden başlangıç ve lansman aşamasından itibaren daire satın alan kişilerin % 40-45 lere varan karlılıkları söz konusu oldu dolayısıyla 2013 yılında hiçbir yatırım aracı bu kadar kazandırmadı dedi.Ülkemizde istikrar ortamının devam etmesi durumunda 2014 yılı içinde benzer satışların olacağını ve karamsar olmadıklarını ifade eden Kahraman, 2014 yılında Markalı konut ve Lüks konut üretiminde yoğunlaşacaklarını, Talaş ilçesinde Ocak ve Şubat aylarında birbirinden iddialı iki konut projesini daha satışa açacaklarını ifade etti. Önümüzdeki günlerde gerek hammadde girdilerinde ki artıştan gerekse % 18 Kdv uygulamasından dolayı fiyatların artacağını söyleyen Kahraman tüm daire satışlarının Türk lirası üzerinden gerçekleştirdiklerini vade farksız ve faizsiz daire sahibi olmayı düşünen müşterilerin acele etmeleri gerektiğini vurguladı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM 

Önümüzdeki beş yıl içerisinde Kentsel Dönüşüm Projelerin'den Kayseri'de bir çok konutun yıkılarak yeniden inşa edileceğini,şehrin çehresinin değişeceğini ve site tarzı projelerin çoğalacağını belirten Kahraman bundan gayrimenkul sektörü de olumlu etkilenecektir dedi. Sektörde tüm projelerini sorunsuz olarak müşterilerine teslim etme başarısını gösteren firmamız Kentsel dönüşüm konusun da da müşterilerin ilk tercihi haline gelmiştir. Müşterilerin bu güvenine layık olmaya devam edeceklerini belirten Kahraman kalitemizi ve kazancımızı müşteriler ile paylaşmaya devam edeceğiz dedi


Deniz Postası


Geri Dön