23 / 04 / 2024

Ödül Yapı fırsat kampanyası!

Ödül Yapı fırsat kampanyası!

Firma: Ödül Yapı

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor. Kampanyanın geçerli olduğu projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.



Ödül Yapı fırsat kampanyası kapsamında yüzde 15 peşin indirimi yapılıyor. Peşinat ödemeleri projelere göre değişmekle beraber 50 ay 1.000 TL taksit ile ödeme yapılıyor, bir miktar ara ödeme sonrasında ise kalan tutar teslimde ödeniyor. 


Ödül Yapı'nın Kayseride yer alan Talas Bulvar projesi 175 metrekare 3+1 dairelerden oluşuyor. Projede kapalı otopark,  kapalı /açık çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, seyir kafe, toplantı sohbet odası, süs havuzu, kamelyalar, güvenlikli bina girişi, toplantı salonu, görüntülü diafon, akıllı Süpürge, ankastre, vestiyer gibi hizmetler mevcut.


Dairelerin alanları 210 metrekareden oluşan Pervane Premium projesi 24 saat hizmet veren güvenlikli giriş kapısı, güvenlik görevlileri, kameralar, yangın hırsız uyarı sistemi ve görüntülü diyafon sistemleri gibi imkanlara sahip. 


Kayseri Talas Caprice projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları 100 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. 


Elegance projesi ise 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 3+1 dairelerin büyüklükleri 170 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 195 metrekareden oluşuyor. 


Ödül Yapı fırsat kampanyası 28 Şubat 2015 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan projelerden daire satın almış yakınınızın referansıyla ödeme yapmanız durumunda ise 1.500 TL hediye veriliyor. 


Telefon: 444 38 34

Web adresi: www.odulyapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön