25 / 04 / 2024

Ödül Yapı'nın Katmerli İndirim Kampanyası yoğun ilgi görüyor!

Ödül Yapı'nın Katmerli İndirim Kampanyası yoğun ilgi görüyor!

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.



2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi. 


Bize biraz Ödül Yapı'yı anlatır mısınız? 

Ödül Yapı 2006 yılında kurulan genç ve dinamik bir firmadır. Ağırlıklı olarak markalı konut ve ticari alanlar üreten Kayseri'de başarılı birkaç firmadan bir tanesidir. Güzel bir takım oyunu oynuyoruz uyumlu ve çalışkan bir ekibimiz var. Kurulduğu günden bu tarafa samimiyet güven ve doğruluk ilkeleri hareket etmiş itibarlı bir firmadır. Kendine özgün mimarisi ve ürün kalitesi ile Kayseri halkının takdirini ve beğenisini kazanmıştır. 


Genel olarak inşaat sektörünün gidişatını nasıl yorumluyorsunuz? 

Sektörümüz çok hareketli ve ülke ekonomisinin lokomotifidir. Birçok sektöre öncülük yapmakta ve 200'den fazla alt sektöre de mal ve hizmet üretmektedir. Her ne kadar iktisatçılar inşaat sektöründeki yatırımları hantal olarak görseler de istihdama önemli katkı sağlamaktadır. Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde Türkiye, firma sayısına göre yine Çin'den sonra ikinci sıraya yerleşti. 

Dünyada gerileme yaşanırken, hamdolsun Türkiye'nin performansı iyiye gitti. 


Tüketici gözüyle baktığınızda bir yatırını aracı olarak gayrimenkulü nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Bir yandan koalisyon ve erken seçim tartışmaları bir diğer yandan da terör olayları para piyasalarında olumsuz etki yaptı. Elinde parası olan yatırımcı ise bu dönemde en güvenli yatırım olarak gayrimenkulu tercih etti. Her ne kadar inşaat sektörü güven endeksi bir miktar azalsa da en yüksek getiri yine gayrimenkulde gerçekleşti. Tüketici güvenini en çok dolar kuru etkiliyor. Türkiye'deki siyasi ve jeopolitik belirsizliklerin azalması ve istikrar algısının biraz artması gerekiyor. 1 Kasım seçimleri üzerine oluşan tabloyla ülkemizin yeniden istikrara kavuşacağını, piyasaların tekrar eski günlerine döneceğini umuyorum. Evet artık konut doğru bir yatırım aracı çünkü Türkiye genelinde konut fiyatları endeksi Mayıs sonu itibarıyla yıllık yüzde 19.08 artarken, en yüksek yıllık değişimin gerçekleştiği il olan İstanbul'daki artış ise yüzde 29.08'leri buldu. 


2015 yılı Ödül Yapı adına nasıl geçiyor, satışlardan memnun musunuz? 

2015 yılı için kendimize bir önceki yıla göre yüzde 54 büyüme hedefi koymuştuk. Bahsi geçen siyasi belirsizlik ortamı ve jeopolitik risklere rağmen hamdolsun ilk altı ayı hedeflerimizin yüzde 37 önünde bitirdik. Sektörümüzde kurumsalını ve markalaşma sürecini tamamlayan, tüketici tercihlerini iyi okuyan, doğru lokasyonda doğru projeler üreten firmalar için 2016 yılı da yine iyi geçecektir. İşletme sermayesi yaşamayan şirketlere, ertelenen taleplerin harekete geçmesi, Kentsel dönüşümün hızlanması karşılarına çok güzel iş fırsatları çıkaracaktır. Yine altını çizerek söylüyorum ki, kurumsalına önem veren, mali disiplinine dikkat eden, hesaplı risk alan, esnek, hızlı ve yenilikçi davranan firmalar kazanacaktır. 


Ödül Yapı olarak hedefleriniz ve gelecekteki beklentilerinizden bahseder misiniz? 

Önümüzdeki 10 yıl içerisinde gayrimenkul sektöründe saygın, kalıcı ve ulusal markaların arasında yer almak gibi önemli bir hedefimiz var. Kurum olarak toplumsal yaşama katkıda bulunan, gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılarla, güvenliğin, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu doğru projeler ile müşterilerin zihninde iz bırakacak konutlar üretmek istiyoruz. Özünde doğruluk ve güven ilkesi ile çalışarak diğer firmalara da iyi bir örnek olmak istiyoruz. 


Son olarak şu an yürütmekte olduğunuz projelere ve kampanyalarınıza değinir misiniz? 

Şu an Kayseri'de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üretmeye devam ediyoruz. Bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladık. Devam eden projelerimizin büyük bir kısmı satıldı. İnşallah yıl sonuna kadar 4 yeni proje daha açıklayacağız. İnşallah yakın vadede İstanbul'da da konut üretmeye başlayacağız. İstanbul'da iş yapmış olmak için yapmak istemiyoruz. Kayseri'deki pazarımızı da güçlendirerek orada kalıcı olmayı hedefliyoruz. Şu an İstanbul'da da önemli ve sağlam arsa görüşmelerimiz var. Burada da bize yakışır, ses getirecek önemli projeler yapacağız inşallah. Şu an bir kampanyamız var. Kasım ayı sonuna kadar devam edecek olan "Katmerli İndirim Kampanyası." Kampanyamız şehrimizde çok konuşuldu ve müşterilerimizde karşılık buldu. Bu kampanyada; dövizdeki hareketlilikten kafası karışan müşterilerimize, bir miktar daha karlılığımızdan vazgeçerek daha fazla indirim yapıyoruz. Dolayısıyla peşin alım yapan müşterilerimiz daha cazip fiyatlarla bu kampanyadan ev sahibi olma imkanını yakalamış oluyorlar. 



Diriliş Postası



Geri Dön