19 / 04 / 2024

Ofis in Maltepe'de metrekaresi 3 bin liraya!

Ofis in Maltepe'de metrekaresi 3 bin liraya!

Firma: Buka – Efes Plaza

Proje: Ofis in Maltepe

Buka - Efes Plaza İş Ortaklığı imzasıyla Maltepe Aydınevler’de hayata geçirilen Ofis IN Maltepe, sunduğu konfor ve yüksek standartla, modern ofis anlayışına yeni bir soluk getiriyor...



Buka - Efes Plaza İş Ortaklığı imzasıyla Maltepe Aydınevler’de hayata geçirilen Ofis IN Maltepe, sunduğu konfor ve yüksek standartla, modern ofis anlayışına yeni bir soluk getiriyor. Yatay mimari yaklaşımıyla “na-md mimarlık” tarafından projelendirilen Ofis IN Maltepe, yenilikçi tasarım çizgisine sahip, modern ve ferah ofis alanlarıyla, keyif alınacak çalışma ortamları yaratmayı hedefliyor. 7.000 m²’lik toplam inşaat alanına sahip projenin Haziran 2014’te tamamlanması öngörülüyor.

 

Ofis in Maltepe de metrekaresi 3 bin liraya!

Şimdi Dubleks Ofisler Moda

2 blokta konumlandırılan 37 bağımsız ofis alanına sahip projede, farklı ihtiyaçlara cevap veren dubleks, bahçe, loft ve standart home ofis alternatifleri bulunuyor. Büyüklükleri 74 ile 231 m² arasında değişen ofisler, 330.000 - 880.000 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Ofis IN Maltepe’de; özel terasa sahip dubleks home ofisler ile 5,2 m tavan yüksekliğiyle loft home ofisler dikkat çekiyor.

 

Ulaşım Kolaylığı

 

Bağlantı ve anayollara yakınlığıyla ulaşım avantajı sunan proje, E-5’e 500 metre, Küçükyalı ve Maltepe metro istasyonlarına 1 km, sahil yoluna 1,8 km, Bağdat Caddesi’ne 4 km, Ataşehir / TEM bağlantı yolu ve Kartal Adliyesi’ne 5 km, Boğaz Köprüsü’ne 10 km, FSM Köprüsü ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 km mesafede yer alıyor.



Telefon: 0216 573 28 52

Web adresi: http://www.ofisinmaltepe.com


projeye sor



Geri Dön