29 / 03 / 2024

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Ofisim İstanbul'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

İller Bankası ve Özyapı İş Ortaklığı ile Maltepede adalara nazır bir konumda alışılagelmişin dışında muhteşem bir ofis projesine imza atılıyor. Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofislerin metrekareleri 4 bin TL'den satışa sunuluyor...



İller Bankası ve Özyapı İş Ortaklığı ile Maltepede adalara nazır bir konumda alışılagelmişin dışında muhteşem bir ofis projesine imza atılıyor.

İstanbulun hızla gelişen bölgesi Maltepede inşasına başlanan Ofisim İstanbul projesi iş dünyasını farklı bir boyutu taşıyor.

60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje 3 blokta 219 adet ofis ve 16 adet mağazadan oluşuyor. 500 araçlık otoparkı ve 107 metrekareden, 833 metrekareye kadar büyüyebilen ofislerinin yanı sıra birçok özelliğiyle benzer projelerin önüne geçiyor. Projedeki ofislerin metrekaresi 4 bin TL'den satılıyor. 107 metrekare alanlardan başlayan ofislerin fiyatları ise 428 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İşte konfor, İşte keyif sloganıyla lanse edilen Ofisim İstanbul, farklı konseptiyle iş merkezine saunalar, spor salonları, restoran, kuaför, hobi salonu, lostra, teras bahçeleri gibi alanlar getiriyor. Ofisim İstanbul, iş yaşamına keyifli bir ortam sağlayarak verimliliği maksimum düzeye taşımayı hedefliyor.

Adalar ve İstanbul manzaralı ofisleriyle eşsiz bir deneyim sağlayan Ofisim İstanbulda toplantılar için tam donanımlı toplantı salonları, öğle yemekleri için sadece personele hizmet veren muhteşem manzaralı restoran ve teras yer alıyor.

Ofisim İstanbul konumu itibariyle ulaşımda da avantajlı. E 5 bağlantı yoluna sadece 500 metre mesafede yer alan proje, sahil yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dakika, Kartal Adliyesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3 dakika mesafede. Kartal Kadıköy metro hattı güzergahı üzerindeki Ofisim İstanbul, metro istasyonuna 2 dakikalık uzaklıkta yer alıyor ve Kartal kentsel dönüşüm projesinin sınırında bulunuyor.

http://www.ofisimistanbul.com


Geri Dön