29 / 03 / 2024

Ofton Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 Ofton Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Art Şişli

Daire fiyatlarının 700 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ofton Elysium Art Şişli projesi kapsamında yer alan konutlar için 10 yıla kadar vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor.



Elysium Art projesi  Ofton İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Proje; Eski Bira Fabrikası’nın olduğu bölgede Şişli'de inşa ediliyor. 


Ofton Elysium Art Şişli projesinde satışların yüzde 60'ı gerçekleştirildi. Ofton Elysium Art Şişli'de fiyatlar 700 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


214 rezidans daireden meydana gelen Ofton Elysium Art Şişli projesinde ayrıca 7 adet ticari birim bulunuyor. 


2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilecek olan Ofton Elysium Art Şişli projesinde daireler 1+1 tarzda tasarlandı. İsteğe göre 2+1 ve 3+1 de olabiliyor. 


Ofton Elysium Art Şişli projesinde yer alan dairelerin alanları 67 metrekareden başlıyor ve 74 metrekareye kadar yükseliyor. 


Toplamda 2 bin 950 metrekare arazi üzerinde yükselen Ofton Elysium Art Şişli projesinde 26 katlı tek blok bulunuyor.  


10 yıla kadar vade seçenekleri sunulan Ofton Elysium Art Şişli projesi Osmanbey metro istasyonuna 7 dakikalık yürüyüş mesafesinde hayata geçiriliyor. 


Ofton Elysium Art Şişli projesinin sosyal alanları içinde spor alanları, sauna, yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor. 


Ofton Elysium Art Şişli iletişim

Telefon: 444 5 350

Web: www.elysiumartsisli.com


projeye sor



Geri Dön