20 / 04 / 2024

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli satış fiyatları!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli satış fiyatları!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Art Şişli

230 adet rezidans daire ve 20 adet ticari birimden meydana gelen Ofton İnşaat Elysium Art Şişli satış fiyatları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede satışlar devam ediyor...



Dairelerin satış sürecine devam edilen Ofton İnşaat Elysium Art Şişli satış fiyatları için haberimizden yararlanmanız mümkün. Projede konut ve ticari birimler bulunuyor. 


24 katlı tek bloktan meydana gelen Elysium Art Şişli ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede toplam  230 adet rezidans daire ve 20 adet ticari birim bulunuyor. 


Ofton İnşaat Elysium Art Şişli satış fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede yer alan konutların alanları 60 metrekareden başlayıp, 69 metrekareye kadar yükseliyor.


Ofton İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Bomonti Elysium Art Şişli satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimler 2016 yılının ilk yarısında gerçekleşecek.


Ofton İnşaat Elysium Art Şişli satış fiyatları metrekaresi 8 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; 180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu, fitness,  kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Elysium Art Şişli adres bilgileri: Cumhuriyet Mahallesi İncirli Dede Caddesi Fırın Sk. No:1 Bomonti/Şişli - İstanbul TÜRKİYE


Elysium Art Şişli iletişim:

Tel: 444 5 350

Web: www.elysiumartsisli.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön