16 / 04 / 2024

Ofton İnşaat, Elysium'u kazançlı bir yatırım aracına dönüştürdü!

Ofton İnşaat, Elysium'u kazançlı bir yatırım aracına dönüştürdü!

Şehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat'ın, İstanbul'un çehresini değiştiren "Elysium" markalı lüks konut ve ofis projeleri yüksek getirili yatırım aracına dönüştü...



Haziran ayında iş merkezi Elysium "Plaza" Taksim'in satışlarına başlamaya hazırlanan Ofton Inşaat'ın İstanbul'un çehresini değiştiren lüks konut ve ofis projeleri yüksek getirili bir yatırım aracına dönüştü Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanları İsmail Hakkı Altun ve Yusuf Şimşek, Elysium projelerindeki konut yatırımlarının satın alındıkları tarihten itibaren en az yüzde 50 oranında prim yaptığını ifade ediyorlar. Projelerini sadece bugüne değil geleceğe de yatırım olmasını planlayarak geliştirdiklerine dikkat çeken Altun ve Şimşek "örneğin, Elysium "Residence" Şişli projemizde yatırımları yüzde 300 oranında geri dönen müşterilerimiz oldu. Elysium "Cool"da ise yüzde 70-80 dolayında prim yapanlar oldu. Genele bakacak olursak Ofton'un projelerine yatırım yapanların satın aldıkları günden itibaren en az yüzde 50 oranında prim yaptığını söyleyebiliriz" diyorlar.

Özellikle şehir merkezlerinde çağdaş yaşam alanları sunmaya odaklandıklarının altına çizen Altun ve Şimşek, projelerinin yer aldığı bölgeye önemli ölçüde değer kattıklarını belirtiyorlar.

'MAKUL FİYAT POLİTİKASI İZLİYORUZ'
Ofton İnşaat, kalite standartlarını yukarı çekerken, bölgedeki diğer seçeneklerden daha makul miktar ve koşullarda bir fiyat politikası uyguluyor. Ofton İnşaat, tüm projelerinde yüzde 25'i peşin, yüzde 75'ini ise banka kredisiyle ödeme avantajı sunuyor. Elysium "Fantastic" Bomonti ve Rbcos Elysium "Suites" Taksim projelerinin satışlarına devam eden Ofton İnşaat, Haziran ayında da Elysium "Plaza" Taksim'in satışlarına başlayacak.

Kasımpaşa'da yeni bir yıldız doğuyor

Ofton inşaat'ın bu yeni projesi Kasımpaşa'da Perpa'nın hemen yanındaki ana arter üzerinde yer alacak. 7 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak projenin üst katında ofisler, alt katında ise mağaza ve dükknlar yer alacak. Şehir merkezi odaklı projeler üretmeye devam edecek olan Ofton inşaat, Çengelköy ile Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası'nın bulunduğu alandaki projenin yanı sıra Ortaköy, Beyoğlu-Piyalepaşa ofis, Beyoğlu-Piyalepaşa otel projelerinin lansmanını da bu yıl gerçekleştirecek.

Bu projedeki 346 rezidansın hepsi akıllı

Nişantaşı ve Taksim'e sadece 5 dakika uzaklıktaki basamaklı mimariye sahip Elysium "Fantastic" Bomonti evleri, akıllı ev teknolojisi ile inşa edilmiş 346 rezidanstan oluşuyor. 57 ile 92 metrekare büyüklüğündeki 1 + 1 stüdyo daireler ile 191 ile 314 metrekare büyüklüğündeki 3+1, 4+1 dubleks ve teraslı penthouse daireler 230 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Yatırımcılarına yüzde 30 prim kazandıracağı öngörülüyor. 1 + 1 dairelerin başlangıç kira bedeli ise 1.800 TL civarında.

Her aileye uygun alternatiflere sahip

Hareketli kent yaşamını tercih edenlere farklı bir alternatif sunan bu proje, mimari açıdan da her boyuttaki ailgye uygun tarzda tasarlandı. Konutlar stüdyodan, bahçeli ve teraslı dublekslere uzanan toplam 91 daireden oluşuyor. 1 +1 'ler 54 ve 193 metrekare.
Habertürk
 


Geri Dön