26 / 04 / 2024

Ofton İnşaat, Fransa Cannes'da 16 rezidans yapacak!

Ofton İnşaat, Fransa Cannes'da 16 rezidans yapacak!

Ofton İnşaat, Fransa Cannes'da 16 rezidans ve bir villadan oluşan proje gerçekleştiriyor. Elysium isimli proje, Oscar törenlerinin düzenlendiği alanın yakınında yer alıyor  



Ofton İnşaat, Fransa Cannes'da 16 rezidans ve bir villadan oluşan proje gerçekleştiriyor. Elysium isimli proje, Oscar törenlerinin düzenlendiği alanın yakınında yer alıyor

Ağaoğlu ve Fiyapı 'dan sonra Ofton İnşaat da Türkiye 'deki konsept markası Elysium 'u Avrupa 'ya taşıyor. Markanın ilk durağı ise Fransa Cannes. şžirketin burada planladığı proje, 16 rezidans ve bir villadan oluşuyor.

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, bu projeyi daha önceden planladıklarını, ancak geçtiğimiz günlerde Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM Emlak Fuarı'nda Cannes Belediyesi'ne çalışmayı onaylatma fırsatı bulduklarını kaydetti. Projeyi gerçekleştirecekleri arazinin sahibi olan Lüksemburglu yatırımcılarla da anlaşma imzaladıklarını belirten Altun, 'Amacımız 16 rezidans ve bir villadan oluşacak bu projeyle markamız Elysium'u Avrupa'ya taşımak. Proje, Cannes'ın merkezinde, Oscar törenlerinin de düzenlendiği Palais des Festival'in arka sokağında yer alacak' diye konuştu.

Cannes ile yurtdışında iyi bir başlangıç yapmayı amaçladıklarını dile getiren Altun, hedef kitlelerini ise Avrupa'daki üst gelir grubu olarak ifade etti. Ancak, bu hedefe rağmen, projeyi duyan Türk müşterilerden de şimdiden talep almaya başladıklarını vurgulayan Altun,   'Bu nedenle, projenin yüzde 10 'luk bir bölümünün de Türk müşteriler için   ayırmayı düşünüyoruz' dedi.

YAZ AYLARINDA İNşžAATA BAşžLIYOR
İsmail Hakkı Altun, projeyi 35 milyon euro yatırımla gerçekleştireceklerini kaydetti. 10 dönümlük bir arazide yer alan projenin tasarım sürecinin iki-üç ay içinde netleşeceğini belirten Altun, inşaata yaz aylarında başlayacaklarını söyledi. Evlerin büyüklüklerinin 75 ile 200 metrekare arasında değişeceğini ve her bir konutun deniz manzarasına sahip olacağını kaydeden Altun, bu arada   inşaat bölgesi içinde kalan eski bir şatoyu ve 200 yıllık nadir ağaçları da koruma altına alacaklarını kaydetti.

Bir bakışta Cannes'daki proje
Yatırım maliyeti  35 milyon euro
Arazi büyüklüğü  10 dönüm
Konut bilgileri  16 rezidans, 1 villa
Konut büyüklükleri  75-200 m2
Rezidans fiyatı  800 bin euro - 1.5 milyon euro
Villa fiyatı  2.5-3 milyon euro


Geri Dön