23 / 04 / 2024

Ofton İnşaat'tan Elysium Cannes'da 2 milyon 500 bin Euro'ya villa!

Ofton İnşaat'tan Elysium Cannes'da 2 milyon 500 bin Euro'ya villa!

Ofton İnşaat'ın Elysium Cannes adlı projesinde yer alacak villanın ise 2 milyon 500 bin Euro ila  3 milyon Euro 'dan satışa sunulması planlanıyor. Proje, Palais des Festival'in arka sokağında yer alacak



Ofton İnşaat, Cannes'ın merkezinde 16 rezidans ve bir villadan oluşacak “Elysium ” Cannes projesine başlıyor. Cannes'daki MIPIM Emlak Fuarı sırasında Cannes Belediyesi'ne projeyi onaylatan Ofton İnşaat, arazinin sahibi olan Lüksemburglu yatırımcılarla da anlaşma imzaladı.

Cannes'daki “MIPIM Emlak Fuarı ” sırasında Cannes Belediyesi'ne projeyi onaylatan Ofton İnşaat, arazinin sahibi olan Lüksemburglu yatırımcılarla da anlaşma imzaladı. 10 dönümlük bir arazide yer alacak olan Elysium Cannes projesinin tasarım sürecinin 2-3 ay içinde netleştirilerek, yaz aylarında inşaatına başlanması hedefleniyor.

şžehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat, Türkiye 'deki konsept markası “Elysium ”u Avrupa 'ya taşıyor. Ofton İnşaat, Cannes'ın merkezinde 16 rezidans ve bir villadan oluşacak yeni bir projeye başlıyor. Proje Cannes'ın merkezinde, Oscar törenlerinin de düzenlendiği Palais des Festival'in arka sokağında yer alacak.

Ofton İnşaat'ın Elysium Cannes projesinde büyüklükleri 75 ile 200 metrekare arasında değişen ve her biri deniz manzaralı olacak olan rezidanslar 'ın fiyatları 800 bin ile 1,5 milyon Euro arasında olacak. Proje içinde yer alacak villanın ise 2,5 - 3 milyon Euro 'dan satışa sunulması planlanıyor.

Tüm projelerinde tarih ve doğaya duyarlılık gösteren Ofton İnşaat, inşaat bölgesi içinde kalan eski bir şatoyu ve 200 yıllık nadir ağaçları da koruma altına alacak. Projenin yüzde 10 'luk bir bölümünün de Türk müşteriler için ayrılması düşünülüyor.

http://www.ofton.com.tr/

0216 651 48 18


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön