26 / 04 / 2024

ÖİB Türk Şeker'in 29 gayrimenkulünü özelleştirecek!

ÖİB Türk Şeker'in 29 gayrimenkulünü özelleştirecek!

ÖİB, Türk Şeker Genel Müdürlüğü'ne ait 29 gayrimenkulü özelleştirmek üzere ihale düzenledi



Özeleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker İşletmeleri´ne ait 29 gayrimenkulü satışa çıkardı. Özelleştirme kapsamına alınan 29 gayrimenkul Tokat, Ağrı, Iğdır, Bolu, Ankara, Aksaray, Kahramanmaraş, Konya, Bilecik, Çankırı, Erzurum, Bursa, Manisa, Edirne, Tekirdağ ve Afyon olmak üzere 16 ilde bulunuyor. Geçici teminatları 2 bin TL ile 131 bin TL arasında bulunan gayrimenkuller için Türkiye Şeker İşletmeleri Genel Müdürlüğü 27 Eylül 2010 tarihine kadar teklif alacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

ÖİB 29 gayrimenkul satacak!

Özeleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker İşletmeleri´ne ait 29 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Özelleştirme kapsamına alınan 29 gayrimenkul Tokat, Ağrı, Iğdır, Bolu,  Ankara  Aksaray Kahramanmaraş, Konya, Bilecik, Çankırı, Erzurum, bursa, Manisa, Edirne, Tekirdağ ve Afyon olmak üzere 16 ilde bulunuyor. Geçici teminatları 2 bin TL ile 131 bin TL arasında bulunan gayrimenkuller için Türkiye Şeker İşletmeleri Genel Müdürlüğü 27 Eylül 2010 tarihine kadar teklif alacak.


Geri Dön