19 / 04 / 2024

Okkalar İnşaat Hakim Konakları’nda iftar yemeği verdi!

Okkalar İnşaat Hakim Konakları’nda iftar yemeği verdi!

Okkalar İnşaat'tan Hakim Konakları'nda iftar Okkalar İnşaat, kısa sürede tamamlanarak yaşamın başladığı Hâkim Konakları’nda iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.




Okkalar İnşaat'tan Hakim Konakları'nda iftar Okkalar İnşaat, kısa sürede tamamlanarak yaşamın başladığı Hâkim Konakları’nda iftar yemeği verdi. 


İftar programına Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Yönetim Kurulu Üyeleri, hâkimler, savcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hakim Konakları sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğinde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. İbrahim Okka ve Faruk Okka misafirlerle tek tek ilgilendi.


Katılımın yoğun olduğu iftarda Hakim Konuklarını yakından inceleme fırsatı bulan misafirler, beğenilerini şirket yöneticileriyle paylaştı.


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, "Böyle güzel bir Ramazan akşamında dostlarımızı, çalışma arkadaşlarımızı ve müşterilerimizi bir arada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şİmdiden tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.


Konhaber


Geri Dön