16 / 04 / 2024

Okkalar İnşaat Hakim Konakları iftar yemeği

Okkalar İnşaat Hakim Konakları iftar yemeği

Okkalar İnşaat'tan Hakim Konakları'nda iftar Okkalar İnşaat, kısa sürede tamamlanarak yaşamın başladığı Hâkim Konakları’nda iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Gerflor, Yaktaş İnşaat'ın hakim hissedarı oldu!

Dünyanın en önemli zemin üretici firmalarından biri olan Fransız Gerflor, Türk şirketi Yaktaş İnşaat'ın hakim hissedarı oldu.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısına çıktı!

24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminde yıkılan ve 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısında çıktı. Sanıklar hakkında 210'ar yıl hapis cezası istendi. 

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 TL sermaye bedeli ile Mohamad Hatem Muhrat tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Okkalar İnşaat'tan Çengelköy'e 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

Arma Menta'dan ev alana IKEA’dan 10 bin TL hediye çeki!

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın alan herkese IKEA’dan 10 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor. 

Arma Menta'da 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat, 2018 yılında “Arma Menta” projesinde yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Kartal Arma Menta'da 5 yıl 0 faizle!

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Menta projesinde farklı kampanyalar sunuluyor. Projede 2 bin 500 TL'ye varan kira desteği sağlanırken 5 yıl 0 faiz imkanı da bulunuyor.

Okkalar İnşaat Hakim Konakları iftar yemeği Haberi

Okkalar İnşaat Hakim Konakları iftar yemeği


Okkalar İnşaat'tan Hakim Konakları'nda iftar Okkalar İnşaat, kısa sürede tamamlanarak yaşamın başladığı Hâkim Konakları’nda iftar yemeği verdi. 


İftar programına Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Yönetim Kurulu Üyeleri, hâkimler, savcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hakim Konakları sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğinde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. İbrahim Okka ve Faruk Okka misafirlerle tek tek ilgilendi.


Katılımın yoğun olduğu iftarda Hakim Konuklarını yakından inceleme fırsatı bulan misafirler, beğenilerini şirket yöneticileriyle paylaştı.


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, "Böyle güzel bir Ramazan akşamında dostlarımızı, çalışma arkadaşlarımızı ve müşterilerimizi bir arada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şİmdiden tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum"...