29 / 03 / 2024

Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı!

Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı!

Firma: Fuzul Grup

Proje: Olimpa Park Plus

Fuzul Grup imzası ile inşa edilen Olimpa Park Plus Evleri'nde 124 adet konut ve 258 adet ticari mağazaya yer veriliyor. İşte Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı...



Olimpa Park Plus projesinde teslimlerin 2016 yılında yapılması öngörülüyor. Daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Olimpa Park Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alan proje 2 blok şeklinde tasarlandı.


Toplam 124 adet konut ve 258 adet mağazadan meydana gelen Başakşehir Olimpa Park Plus'ta Türk hamamı, fitness, buhar odası, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Satışları devam eden  Olimpa Park Plus  fiyat listesine göre 3 oda 1 salon konutlar 560 bin TL, 4 oda 1 salon konutlar ise 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 120 ay vade yapılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


Olimpa Park Plus satış ofisi 

Telefon: 0212 488 23 61

Web adresi: http://www.olimpapark.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön