29 / 03 / 2024

Olimpa Park Plus Mayıs'ta teslim!

Olimpa Park Plus Mayıs'ta teslim!

Firma: Fuzul Grup

Proje: Olimpa Park Plus

Olimpa Park Plus’tan ev sahibi olmak isteyenler, satış ofisini ziyaret ederek bütçelerine göre düzenlenen ödeme koşullarıyla diğer seçenekleri de değerlendirebilecek.



Olimpa Park Plus hakkında detaylı bilgi için tıklayın


0212 488 23 61



Fuzul Yapı, 8.000 metrekare arsa üzerine kurulu 124 konut ve 26 adet mağazasıyla satışa çıktığı ilk günden bu yana yaklaşık yüzde 50 değer kazanan Olimpa Park Plus’ta ayrıcalıklı bir yaşam için cazip fırsatlar sunuyor.


Gerçekleştirdiği bütün projeleri büyük talep gören Fuzul Yapı’nın  Olimpa Park Plus  Projesi ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. 3. Havaalanı, Kuzey Marmara otoyolu ve Kanal İstanbul gibi mega projelerin kesişim aksında konumlanan Başakşehir’de inşa edilen proje, her geçen gün değer kazanmayı sürdürüyor. 15 ve 16 katlı bloktan oluşan projede yer alan 124 dairenin büyüklükleri 134 m2-199 m2 arasında değişirken, 3+1, 4+1 daire seçenekleri de bulunuyor. Daire fiyatların 685.000 TL’den başladığı proje, yüzde 90 tamamlandı. Mayıs 2016‘da teslim edilmesi planlanan Olimpa Park Plus’ta satışlar da hızla devam ediyor.



KİRA GELİRİYLE TAKSİT ÖDEME İMKANI

Geliştirdiği nitelikli projelerin yanı sıra, sunduğu cazip ödeme koşullarıyla da binlerce aileyi ev sahibi yapan Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği  Olimpa Park Plus   Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı. Bir diğer anlamıyla ev sahibi olmak isteyenler, satın alacakları evi Mayıs ayında kiraya vererek, taksitlerini kiracısının ödeyeceği bir modeli kendileri geliştirebilecekler. Olimpa Park Plus’tan ev sahibi olmak isteyenler, satış ofisini ziyaret ederek bütçelerine göre düzenlenen ödeme koşullarıyla diğer seçenekleri de değerlendirebilecek. Geliştirdikleri ödeme modelleriyle kiracı olup kendi evinde yaşamak isteyenler ya da geleceğe yatırım yapmak isteyen fakat özellikle konutunu teslim almak için uzun süre beklemek istemeyen her aile, Olimpa Park Plus’ta ayrıcalıklı bir yaşama cazip imkânlarla sahip olabilecek. 


Fuzul Grup Hakkında

Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur. Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otombil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır.  


Fuzul Grup  şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, Fuzul Autocity, ve FuzulEv yer almaktadır.   


Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, 


Olimpia Park Plus”, Kağıthane’de “ Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” gibi bir çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve on binlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır. 


projeye sor



Geri Dön