26 / 04 / 2024

Ömer Faruk Çelik: Ev alırken en önemli kriter lokasyon!

Ömer Faruk Çelik: Ev alırken en önemli kriter lokasyon!

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ( KONUTDER ) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sektörünün her geçen gün artan bir ivmeyle büyüdüğünü söyledi. Ev alırken en önemli kriter lokasyon dedi...



KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sektörünün her geçen gün artan bir ivmeyle büyüdüğünü söyledi. Çelik, yatırım yapmak ya da oturmak amacıyla ev almak isteyenlerin bazı şeylere dikkat etmesi gerektiğini belirterek en önemli kriterin lokasyon olduğunu ifade etti. Çelik, gelişme potansiyeli, ulaşım akslarına, okul, hastane, alışveriş merkezi gibi önemli noktalara uzaklık kriterlerinin yatırım değerini etkileyeceğini dile getirdi. Çelik, lokasyo nun ardından en önemli ikinci faktörün konsept olduğuna işaret etti. 


ÖNCELİK OLMALI


Ömer Faruk Çelik, "Birbirine benzeyen projelerin arasından sıyrılan farklı tasarımlarla hem projeye hem bölgeye değer katan projeler, konut almak isteyenlerin tercihleri arasında öncelikli olmalı" diye konuştu. 



Sabah Gazetesi 





Geri Dön