26 / 04 / 2024

Ömer Faruk Çelik kim?

Ömer Faruk Çelik kim?

1988 yılından beri Sinpaş Grubu'nda görev alan ancak 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle ayrılma kararı alan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik kimdir?



Ömer Faruk Çelik kim?

Ömer Faruk Çelik, 24 Mart 1961, Alaca doğumlu. Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı olan Ömer Faruk Çelik, bu görevinden 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle ayrılıyor.


Sinpaş GYO'nun kuruluşundan Ekim 2007 tarihine kadar Genel Müdür Baş Yardımcısı olarak görev yapmış olan Ömer Faruk çelik, Ekim 2007"de İcra Kurulu Başkanlığı görevine atandı.


2009 yılında Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmiştir. 


1991 - 2007 tarihleri arasında, Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasebe ve Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Çelik, 1988 yılından beri Sinpaş Grubu'nda görev almaktadır.


Şuan ki görevi Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı olan Ömer Faruk Çelik, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanına müracaatla 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle İcra Kurulu Başkanlığı görevinden affını istedi.


Ömer Faruk Çelik, evli ve iki çocuk babası.


Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde:


Şirketimizin kurucularından, Yönetim Kurulu Üyemiz ve İcra Kuruluna Başkanlık eden Sayın Ömer Faruk Çelik, Yönetim Kurulu Başkanımıza müracaatla 31.12.2013 tarihi itibariyle İcra Kurulu Başkanlığı görevinden affını istemiştir. 


Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Avni Çelik'in de onayıyla bu isteğin kabul edilmesine, İcra Kurulu Başkanlığına şimdilik bir atama yapılmamasına, atama yapılmayacağı için organizasyon şemasının yeniden gözden geçirilerek dinamik ve hızla karar alabilen bir organizasyonun teşkiline, bu maksatla bir çalışma yapılarak yeni organizasyon şemasının Yönetim Kuruluna teklif edilmesine karar verilmiştir.



Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik görevinden ayrılıyor!


Geri Dön