26 / 04 / 2024

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.



'FETÖ'nün iş dünyası yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında kapatılan TUSKON'un Başkanı Rızanur Meral ve Genel Sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tahliye talepleri reddedildi.

Tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı, tutukluluğunun 746. gününü yaşadığını, her celse ifade ettiği gibi bu celse de FETÖ ile bir alakasının olmadığını anlatacağını söyledi.

Sputnik News'te yer alan habere göre; hakkında hâlâ "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Algılara değil gerçeklere bakmanızı istiyorum. TUSKON yönetim kurulu eski üyelerinden, tutuklu olan tek sanık benim. Günah keçisiymişim gibi hissediyorum. Her savunmamda aleyhime yöneltilen suçlamaları kanıtlamama rağmen aynı gerekçelerle tutukluluğumun devamına karar verildi" ifadelerini kullanarak tahliye talebinde bulundu.

 

Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesini istedi!
 


Geri Dön