19 / 04 / 2024

Ömerli Kasaba projesinde 3. etap başladı!

Ömerli Kasaba projesinde 3. etap başladı!

İstanbul’un içinde, doğal yaşamı modern bir tarzla birleştiren Ömerli’de yer alan Kasaba projesinin 3’üncü etabı başladı.



İstanbul’un içinde, doğal yaşamı modern bir tarzla birleştiren Ömerli’de yer alan Kasaba projesinin 3’üncü etabı başladı.  Toplam 156 konutluk 3’üncü etap, Türkiye İş Bankası’nın iştirakleri ve Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret tarafından gerçekleştiriliyor.


Mart 2003’te 1’inci etabı, Temmuz 2004’te ise 2’nci etabı tamamlanmış toplam 280 ailenin yaşadığı Kasaba projesinde 3’üncü etap, 4’ü villa, 4’ü daire olmak üzere sekiz farklı tipte, toplam 156 konuttan oluşuyor. Kasaba’da 1+1’den başlayan daireler ve 4+1’den başlayan bağımsız villaların büyüklükleri 123 ila 529 metrekare arasında değişiyor. Yeni etap projesini değerlendiren İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes “İnsanı değerli kılan alanları tasarlarken, Ömerli’nin eşsiz doğasından esinlenmeye devam ediyor. Şehir yaşamından feragat etmeden farklı alternatiflere ihtiyaç duyulduğu günümüzde, Kasaba projesi benzersiz bir örnek olmaya devam ediyor” dedi. İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş ise “90 yıllık bankacılık geleneğini arkasına alan Türkiye İş Bankası’nın iştirakleri ve yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas birlikteliğinden doğan güç, Kasaba projesinin yeni etabının sağlam ve güvenilir temellerini atıyor. Bu deneyimlerin bir araya gelmesi hem güvence seviyesi, hem yatırım değeri hem de ihtiyaç duyulan yaşam konseptinin gerçeğe dönüşmesini sağlayacaktır” diye konuştu.



Star 



Geri Dön