29 / 03 / 2024

Omurga Yapı Konya'nın en büyük imarlı arsasını satıyor!

Omurga Yapı Konya'nın en büyük imarlı arsasını satıyor!

Konya’nın Meram ilçesinde, Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş’ye ait 244.060 metrekarelik Arsa “Kapalı Zarf Teklif Alma’’ yöntemi ile Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş’nin danışmanlığında satışa çıkıyor...




Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş’ye ait olan,  konut imarlı ve % 90 emsal alanlı arsa (brüt 250.000 m2 satılabilir alan), aynı zamanda 12.500 metrekareye kadar ticari kullanım olanağı sunuyor.


Omurga Yapı Genel Müdürü Oğuz Kösebay, Konya dışından özellikle  Ankara  ve İstanbul merkezli gayrimenkul geliştirme şirketleri ile gayrimenkul yatırım ortaklarının arsa ile ilgilendiğini açıkladı. Kösebay,  “Arsaya talep oldukça fazla. Bu talebi, Konya’ya dışarıdan gelen sanayi yatırımlarının artmasına bağlıyorum. Ayrıca, istihdamını en hızlı arttıran Türkiye’nin ikinci ili olması ve şehrin gayrimenkul piyasasındaki büyük potansiyelin yeni yeni profesyonellerce fark edilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum” dedi.


Konya’ya 600 milyon TL’lik proje


Konya’nın Meram ilçesinde yer alan arsa, yatırımcılara esnek bir proje geliştirebilme imkanı sunuyor. Kösebay, arsa üzerinde doğru bir konseptle gerçekleştirilen bir projenin, 550-600 Milyon TL civarında bir hasılat gerçekleştirmesinin mümkün olabileceğini ifade etti. 


Kösebay, “Belirlenen ihtiyaçlar çerçevesinde, arsanın topografik özelliklerinden de yararlanarak, farklı kullanımlara imkan sağlayan, rekreasyon alanları (vadi, gölet, vb.) oluşturabilmek, hatta Büyükşehir Belediyesi’nden 2038 yılına kadar kiralanmış ve ödemesi peşinen yapılmış yaklaşık 65.000 m2’lik yeşil alanı, arsanın çevresini, yeşil bir tampon ile zenginleştirilebilmek mümkündür” diye konuştu.


Küçük yatırımcılara da açık


Birlikte hareket etmek isteyen alıcıların, “ortak girişim” oluşturabilmelerini ayrıca tekliflerini kısmen peşin, kısmen vadeli olarak verebileceklerini söyleyen Kösebay,  küçük yatırımcıları da düşünerek, şartları uygun hale getirdiklerini öncelikli olarak Konya’ya katkı sağlayacak bir projenin oluşmasına zemin hazırladıklarını söyledi.


24 Eylül son gün


Arsa için verilecek tekliflerin 24 Eylül saat: 15.00’e kadar Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş’ye ulaştırılması gerekiyor. Teklifler, Türk Lirası olarak peşin veya vadeli olarak verilebilecek. Ayrıca, daha detaylı bilgiyi 0212 314 82 89- 0212 314 82 81 telefon numaralarından alabilirsiniz.

 


Geri Dön