20 / 04 / 2024

ONAG Yapı'dan 3 projede yüzde 10 indirim fırsatı!

ONAG Yapı'dan 3 projede yüzde 10 indirim fırsatı!

İzmir'de markalı konut üreticisi olan ONAG Yapı Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim yapıldığını açıkladı.



İzmir’deki markalı konut üreticilerinden biri olan ONAG Yapı, 3 projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattığını açıkladı. Firma, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ‘Enflasyonla Topyekün Mücadele’ programını kapsamında yaptığı çağrıya destek verdiğini açıkladı. 

Firma, Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim uygulanacak. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan projeler kapsamında 36 ay vade 0 faiz ve 60 ay vadede 0,99 faiz imkanı sağlanıyor.

ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, konu ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Enflasyon oranının yüzde 24,5’e yükseldiği bu dönemde bakanlığımızın yaptığı bu mücadele kampanyası çok büyük önem
taşıyor. Sadece devletimizin değil iş adamlarımız ve halkımızın da topyekûn olarak mücadeleye destek vermesi gerekiyor. Biz de ONAG Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu ivedilikle yerine getirdik. Devam eden 3 projemizde yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Ayrıca nakit konusunda sıkıntı yaşayan müşterilerimize düşük peşinatlı ve faizsiz ödeme seçenekleri sunuyoruz. Umarım bu kampanya ile enflasyon düşüşe geçer ve ekonomimiz yeniden toparlanma sürecine girer.”

 

www.onagyapi.com/


Geri Dön