23 / 04 / 2024

Önay Garden Residence iletişim!

Önay Garden Residence iletişim!

Firma: Önay Grup

Proje: Önay Garden Residence

Önay Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve toplamda 357 konuttan oluşarak, 1+1 ile 2+1 konut alternatiflerini bünyesinde barındıran Önay Garden Residence iletişim bilgileri...



Önay Garden Residence iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje,  Önay Grup  tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Toplamda 357 konuttan oluşan  Önay Garden Residence Evleri 'nde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 58 metrekareden başlıyor 150 metrekareye kadar yükseliyor.


Önay Garden Residence nerede?


Önay Garden Residence iletişim bilgilerine göre proje, İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projeye 0212 853 13 13 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Önay Garden Residence örnek daire leri hazır. Yaşamın başladığı Beylikdüzü Önay Garden Rezidans projesinde; yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu, spor alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Önay Garden Residence satılık!


Beylikdüzü'nde konumlandırılan  Önay Garden Residence  satılık daire fiyatları 149 bin liradan başlıyor. Önay Garden Residence 2+1 satılık daireler ise 31 0bin liradan başlangıç gösteriyor. Önay Garden Residence ödemeleri ne göre projede peşin ödeme yada banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Önay Garden Residence iletişim;


Telefon: 0212 853 13 13

Web Adresi: www.onaygarden.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön