28 / 03 / 2024

Önder Halisdemir: En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz!

Önder Halisdemir: En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, “İki boyutlu maketlerle müşterilerimizin satın almayı ve içerisinde yaşamayı hayal ettiği ortamları, bugün ayak uydurduğumuz sanal gerçeklikle beraber simülasyonlar ile onlara deneyimletiyoruz” dedi.



CEO Club Dijital Şirketler Zirvesi’ne katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir burada yaptığı konuşmada Ağaoğlu’nun üretim süreçlerinde oldukça dijital olduğunun altını çizerek, “Tüm ölçümlerimiz, tüm hassasiyet testlerimiz ve simülasyonlarımız tamamen dijital ortamda gerçekleştiriliyor” dedi.


ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi ve Vodafone Türkiye tarafından yapılan Dijital Şirketler araştırması Dijital 100 Endeksi’nde Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun sektörün lideri seçildiğini hatırlatan Dr. Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yönetim ve idare süreçlerinde de dijitalleşmeye hız verdiklerini paylaştı.

Dr. Halisdemir: Müşterilerimiz satın alacakları evleri simülasyon ile deneyimliyor

“En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz. Müşteri odaklı davranış sergileyerek iki boyutlu maketlerle müşterilerimizin satın almayı ve içerisinde yaşamayı hayal ettiği ortamları, bugün ayak uydurduğumuz sanal gerçeklikle beraber simülasyonlar ile onlara deneyimletiyoruz.” 


“Ev ile kurulan etkileşimi artırmaya çalışıyoruz”

“Kiracılarımızın ve daire sahiplerimizin evleri ile kurdukları etkileşimi enerji verimliliği sağlamak ya da site hizmetlerinden faydalanmalarının ötesine geçirmek için Ar-Ge çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Tesis yönetimi konusunda sitelerimizde yaşayan daire sahipleri ve kiracılarımızın birbirleriyle iletişime geçmesi için de dijital adımlar atıyoruz. Bu doğrultuda da üniversitelerdeki genç arkadaşlarımızla ve alanında öncü şirketlerle iş birliklerimizi geliştirip Ar-Ge faaliyetlerimizi yerine getiriyoruz.” 


Önder Halisdemir: En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz!


“Dijitalleşme stratejimiz, 3.  nesil platformların entegrasyonu üzerine”

“Özellikle Nesnelerin İnterneti (IoT) konusunda projelerine yapacakları yatırımlar ile Büyük Veri (Big Data) ve analiz işlemleriyle beraber sektörde fark yaratmayı planladıklarını belirten D.r Halisdemir, “Yeni teknolojileri projelerimizde uygularken, özel hayatın gizliliği ve siber güvenlik konularında da çalışmalarımızı yoğunlaştırarak artıracağız” dedi.


“Endüstriyel gelişmelere öncülük ediyoruz”

 “Müşterilerimizin taleplerini önceden ne kadar iyi öğrenirsek, üretim süreci ve sonrası bizim için o kadar kolay oluyor. Üretim öncesinde, üretim yapacağımız bölgelerde görüştüğümüz focus gruplar, yaptığımız araştırmalar ve düzenlediğimiz anketler neticesinde Ağaoğlu olarak endüstriyel gelişmelere öncülük ederek kişiye özel yaşam alanları oluşturuyoruz.”



Haber Yeni Yüzyıl gazetesinde şu şekilde yer aldı;


CEO Club Dijital Şirketler Zirvesi'ne katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir burada yaptığı konuşmada Ağaoğlu'nun üretim süreçlerinde oldukça dijital olduğunun altını çizerek, "Tüm ölçümlerimiz, tüm hassasiyet testlerimiz ve simülasyonlarımız tamamen dijital ortamda gerçekleştiriliyor" dedi. Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yönetim ve idare süreçlerinde de dijitalleşmeye hız verdiklerini anlattı. Halisdemir "En az müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadar dijitaliz" dedi. 



Yeni Yüzyıl


Geri Dön