26 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik’te 'Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası' başladı!

Ondörtüç Pendik’te 'Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası' başladı!

İnsay Yapı, yılın son kampanyası “Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası”na başladı. Projede yüzde 0.98 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları 285 bin TL’den başlıyor.



İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgeleri arasında bulunan Pendik’te hayata geçirilen ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşeren “Daireni Gör Yaşamaya Başla Kampanyası”na başladı. 

Kampanya kapsamında yılın sona ermesiyle sayılı günler kala yatırımcılar kazançlı ve katma değeri yüksek bir yatırım avantajı sağlayan firma, hemen tapu ve hemen teslim avantajıyla da konut alıcılarının yatırımlarını güvence altına aldı.

‘Ondörtüç Pendik’ projesinin hem yatırım hem de oturum için konut alıcılarnın ciddi bir taleple karşı karşıya kaldığını sözlerine ekleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalıkkampanya, şunları söyledi: “Projemize gelen talepleri en iyi şekilde yönetebilmek adına hayata geçirdiğimiz yılsonu kampanyamızda, yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan ev sahibi yapmaya odaklandık.  Onlara özel tahsis ettiğimiz satış danışmanlarımız aracılığıyla örnek dairelerimizi inceleyen yatırımcılarımız, yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 ay vadelendirme avantajından faydalanarak 2020’ye yeni yaşam alanlarında“merhaba” diyecekler. Sunduğumuz hemen tapu hemen teslim ayrıcalığıyla da onları, yatırımlarını güvence altına alan bir yaklaşımla, beklentilerini karşılayan bir yaşam alanıyla buluşturacağız. Projemizde 1+1 dairelerin fiyatları, 285 bin TL’den başlıyor.”

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

Toplam 9 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ''Ondörtüç Pendik'' projesi 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin bulunduğu ''Ondörtüç Pendik'' yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları fırsatının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin yer aldığı ve her daireye depo alanının verildiği projede bulunan mağaza ve restoranlar ise ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor.  Pendik'in merkezinde bulunan ''Ondörtüç Pendik'' projesi, merkezi noktaların hemen yanında bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları, 285 bin TL- 658 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Teknokent’e komşu…

İnşaatı süren Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesi uzaklığında konumlanıyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşılma fırsatı sağlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelere ve Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafe uzaklıkta konumlanıyor. ''Ondörtüç Pendik'' Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olan mesafe uzaklıkta bulunuyor.
 

www.ondortuc.com.tr
 


Geri Dön