20 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik satılık

Ondörtüç Pendik satılık

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan ve İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1'ler 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ondörtüç Pendik'te 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesi aracılığıyla konutta “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımı başlattı. Ev fiyatlarının 388 bin TL’den başladığı proje, uygun fiyatlarına karşılık yatırımcısına sunduğu yüksek katma değerle ön planda...

Ondörtüç Pendik’te 'Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası' başladı!

İnsay Yapı, yılın son kampanyası “Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası”na başladı. Projede yüzde 0.98 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları 285 bin TL’den başlıyor.

Ondörtüç Pendik yerli ve yabancı yatırımcılara tanıtılacak!

İnsay Yapı ''Ondörtüç Pendik'' projesini 13. Gayrimenkul Fuarı'nda görücüye çıkaracak. Proje yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunulacak.

Ondörtüç Pendik'te 120 ay vade fırsatı!

İnsay Yapı imzası ile yükselen Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor. Proje, metroya, hastanelere, havalimanına, deniz ulaşımına yakın mesafede yer alıyor..

Ondörtüç Pendik'te kişiye özel ödeme planı!

Ondörtüç Pendik projesi İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede 242 konut ve 21 ticari birim bulunuyor.

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim!

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı'na özel yüzde 3 indirim sağlanıyor. Haziran ayında teslim edilecek proje 242 konut ve 22 ticari birimden meydana geliyor.

Kalitesiz yapı stoğu var!

İnsay Yapı Başkanı Çulhalık, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin bel kemiği olduğunu belirterek, "2016 yılı, bir çok firma gibi bizim için de hareketli bir yıldı''

MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki MSY Nefes satılık daire fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Ondörtüç Pendik'te 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan ve İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1'ler 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!

Sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği projesi, 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafesindeki merkezi konumuyla yatırımcıların radarına girdi.

Ondörtüç Pendik'te 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesi aracılığıyla konutta “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımı başlattı. Ev fiyatlarının 388 bin TL’den başladığı proje, uygun fiyatlarına karşılık yatırımcısına sunduğu yüksek katma değerle ön planda...

Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim!

İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim sağlıyor.

Ondörtüç Pendik'te yüzde 30 indirim kampanyası!

 İnsay Yapı, satışları devam eden Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 30 indirim imkanı sunuyor...

Ondörtüç Pendik'te aidatlar düştü!

İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik projesinde 'Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi'ne başladı. Projede en küçük dairenin aylık aidat tutarının 160 TL'yi aşmıyor.

Ondörtüç Pendik'te düşük aidat ve yüksek hizmet dönemi!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Ondörtüç Pendik'te, sektörde bir aylık kira tutarına ulaşabilen fahiş aidatlara karşı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi”ne başladı.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Ondörtüç Pendik satılık Haberi

Ondörtüç Pendik satılık

Kovid-19 önlemleri kapsamında uygulanan tam kapanma tedbirlerinin gevşetilmesi ve turizm sezonunun başlamasıyla da gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcı ve gurbetçi hareketliliği başladı. Yabancı yatırımcı, Kovid-19 salgınıyla oluşan izole ve güvenli yaşam isteğiyle gayrimenkul sektörüne yöneldi. Sektörde, geniş balkonu ve bahçesi olan, merkezi konumda bulunan evler tercihlerde ilk sırada yer alıyor.

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konuya ilişkin açıklamasında, “Pandemi, yerli yatırımcı kadar yabancı yatırımcı ve gurbetçi beklentilerini de tümüyle değiştirdi. Yabancı yatırımcı, Türkiye’ye ve sektörümüze duyduğu güvenle yaşamını da işini de ülkemize taşımak istiyor. İzole ve güvenli yaşam beklentisiyle de geniş balkonlu bahçeli, merkezi lokasyonlarda yer alan projelere yöneliyor. Turizm sezonunun açılmasıyla talep daha da artacak” diye konuştu.

Kovid-19 salgını sürecinde konut alma tercihlerinde meydana gelen değişim, yabancı yatırımcı...