23 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ondörtüç Pendik'te 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: İnsay Yapı

Proje: Ondörtüç Pendik

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan ve İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1'ler 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



Kovid-19 önlemleri kapsamında uygulanan tam kapanma tedbirlerinin gevşetilmesi ve turizm sezonunun başlamasıyla da gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcı ve gurbetçi hareketliliği başladı. Yabancı yatırımcı, Kovid-19 salgınıyla oluşan izole ve güvenli yaşam isteğiyle gayrimenkul sektörüne yöneldi. Sektörde, geniş balkonu ve bahçesi olan, merkezi konumda bulunan evler tercihlerde ilk sırada yer alıyor.

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konuya ilişkin açıklamasında, “Pandemi, yerli yatırımcı kadar yabancı yatırımcı ve gurbetçi beklentilerini de tümüyle değiştirdi. Yabancı yatırımcı, Türkiye’ye ve sektörümüze duyduğu güvenle yaşamını da işini de ülkemize taşımak istiyor. İzole ve güvenli yaşam beklentisiyle de geniş balkonlu bahçeli, merkezi lokasyonlarda yer alan projelere yöneliyor. Turizm sezonunun açılmasıyla talep daha da artacak” diye konuştu.

Ondörtüç Pendik te 448 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Kovid-19 salgını sürecinde konut alma tercihlerinde meydana gelen değişim, yabancı yatırımcı ve gurbetçilere de yansıdı. Tam kapanma sonrasında turizm sezonunun açılmasıyla beraber yabancı yatırımcı özelinde satışlar hareketlendi. Yabancı yatırımcılar, geniş balkon, bahçe ve depolama alanı seçenekleri, üst düzey donanımlarıyla şehrin içinde müstakil hayat imkanı sağlayan projeleri tercih etmeye başladı. Geniş bahçe ve balkonu bulunan, yürüyüş yolları ve peyzaj alanlarıyla doğal yaşama imkan veren projeler, yabancı yatırımcının odak noktasındayer aldı. 

Ondörtüç Pendik te 448 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Güvenli ve izole yaşam beklentisi 

Koronavirüs salgınıyla konut tercihlerinde oluşan değişikliğin yabancı yatırımcıları da etkilediğine dikkat çeken  İnsay Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, şu açıklamalarda bulundu:

“Tamamladığımız ve oturumun büyük ölçüde başladığı projemizde tam kapanmanın ardından yabancı yatırımcı ve gurbetçi hareketliliği yaşanmaya başladı. Turizm sezonunun açılmasının bundan etkisi büyük. Satın alma hareketinde geniş bahçeli ve balkonlu, yürüyüş yolları ve peyzaj alanlarıyla doğal yaşam ortamı sunan projeler başrol oynuyor. Yatırımlarda katma değer unsuru yine ön planda. Bu nedenle izole ve güvenli yaşam beklentisini karşılayan projelerin merkezi lokasyonda olması önemli bir kriter olarak kabul görüyor. İstanbul’un merkezi lokasyonlarından biri olan Pendik’te yatırımcılarımızı izole ve güvenli yaşamla buluşturduğumuz ‘Ondörtüç Pendik’ projemize gelen taleplerde yabancı yatırımcı ağırlığı hissediliyor. Tam kapanmanın ardından yaşanan bu sürecin turizm sezonunun açılmasıyla kalıcılık kazanacağını söylemek mümkün.”

Her büyüklükteki dairede balkon yer alıyor

Hayata geçirdiği projelerle sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan yerlerinden biri olan Pendik ilçesinde inşa ettiği Ondörtüç Pendik projesiyle yatırımcıların doğal yaşam alanı ve merkezi konum taleplerini karşılıyor. Kentin içinde müstakil bir hayat sunan projede bulunan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon evlerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar bulunuyor. Projedeki 1 oda 1 salon evlerin çoğunda da balkona yer veriliyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu evlerden meydana geliyor. 1 oda 1 salon evlerin çoğunda 1 balkon, 3 oda 1 salon evlerde ise 2 balkon yer alıyor.

Ondörtüç Pendik te 448 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

Ondörtüç Pendik projesi, 9 bin metrekare büyüklüğünde alan üzerinde konumlanıyor ve 252 konut ve 15 ticari birim bulunuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin verildiği Ondörtüç Pendik projesinde; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatıların yanı sıra kapalı otopark imkanı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin yer aldığı ve her eve depo alanı verilen projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptinin tamamlanmasını sağlıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon evlere yer verilen projenin sunduğu müstakil hayat seçeneği, talebi yönlendiriyor. 1 oda 1 salon ev fiyatlarının 448 bin Türk Lirası'ndan başladığı projede, 2 oda 1 salon evler 618 bin Türk Lirası'ndan, 3 oda 1 salon evler ise 874 bin Türk Lirası'ndan satılıyor.

Depolama alanlarıyla ofisi ve okulu eve sığdırdı

Ondörtüç Pendik projesi, depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da konutlara getiriyor. Projede bulunan 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon evlerin her birinde geniş depolama alanlarına yer veriliyor. Depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3.5 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 3oda 1 salon olan ve 3 cephesi bulunan köşe evlerde, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında bulunan 2 depo yer alıyor.

Ondörtüç Pendik te 448 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Teknokent’e komşu

Pendik'in merkezinde konumlanan Ondörtüç Pendik projesi, merkezi lokasyonlara yakınlığıyla ön plana çıkıyor. Yapımı süren Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Teknokent'e de komşu şekilde yükselen proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa zamanda ve kolay bir şekilde ulaşım fırsatı sağlıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan projenin, dört bir yanı sağlık kuruluşları bulunuyor. Özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Ondörtüç Pendik projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota 15 dakika mesafede yükselirken, eğitim kurumlarına da komşu lokasyonda yer alıyor.

Web: http://www.ondortuc.com.tr/


projeye sor



Geri Dön