23 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ondörtüç Pendik'te 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: İnsay Yapı

Proje: Ondörtüç Pendik

İnsay Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesi aracılığıyla konutta “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımı başlattı. Ev fiyatlarının 388 bin TL’den başladığı proje, uygun fiyatlarına karşılık yatırımcısına sunduğu yüksek katma değerle ön planda...



Kovid-19 salgını sebebiyle konutta oluşan izole yaşam arayışını, ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde yeniden tanımlayan İnsay yapı, başlattığı “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımı ile sektörde ilk oldu. Geniş peyzaj alanları, her dairede yer alan geniş balkon ve depolama alanları ile izole yaşamı şehrin merkezine getiren proje, merkezi konumunun sunduğu avantajla da yatırımcısına sunduğu katma değerleb de dikkat çekiyor. 

‘Ondörtüç Pendik’ projesinin şehrin merkezinde müstakil yaşam sunan donanımıyla özellikle koronavirüs salgını sürecinde yatırımcılar tarafından ciddi bir taleple karşı karşıya kaldığına dikkat çeken  İnsay Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çulhalık, şunları kaydetti:

İzole yaşam kavramına yeni bir boyut kazandırdı

“Sert peyzajın ve botanik bahçelerin hâkim olduğu zengin yeşil alanlarımız, her dairede yer alan geniş balkon ve depolama alanı seçeneklerimiz ile bu dönemde hayatımıza giren izole yaşam kavramına farklı bir boyut kazandırdık. Başlattığımız “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımında, merkezi konumumuz ve güçlü donanımızdan güç aldık. Alandan kazanmak amacıyla pek çok projede bulunmayan geniş balkonları tekrar gün yüzüne çıkardık. Dairelerimizin yüzde 85'inde balkonlarımız yer alıyor. Ayrıca pandemi ile birlikte bir evin en önemli ihtiyacı haline dönüşen depolama alanlarına da projemizde yer verdik. Projemizdeki daireleri fiyatına göre değerlendirdiğimizde bölgenin en yüksek yaşam standardını uygun fiyatlar üzerinden yatırımcılarımızla buluşturuyoruz.”

Her büyüklükteki dairede balkon 

İmza attığı projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle korona günlerinde rahat bir nefes aldırıyor. ‘Ondörtüç Pendik’ sakinleri, izole yaşamda en çok ihtiyaç duyulan balkon keyfini, sağlıkla doyasıya yaşayabiliyor. Projede konutların yüzde 85'i balkonlu şekilde inşa ediliyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projedeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon evlerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar bulunuyor. 1+1 dairelerin çoğunda da 1 balkon,  3+1 dairelerde ise 2 balkon yer alıyor.

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekare büyüklüğe sahip alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin de sunulduğu 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlayan hale getiriyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlara yer verilen projenin sunduğu müstakil yaşam olanakları, talebi şekillendiriyor. 1+1 konutların 388 bin TL’den başladığı projede, 2+1 konutların 532 bin TL’den, 3+1 konutların ise 755 bin TL’den satılıyor. 

Depolama alanlarıyla ofisi ve okulu eve sığdırdı

 ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da evlere getiriyor. Projede bulunan 2+1, 3+1 konutların her birinde geniş depolama alanları mevcut. Depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3.5 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 3+1 olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında 2 depo bulunuyor.

Teknokent’e komşu…

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla ön plana çıkıyor. Yapımı süren Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyoe. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşım imkanı da sağlıyor. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yükseliyor.

Web: http://www.ondortuc.com.tr/


projeye sor



Geri Dön