19 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te teslim öncesi avantajlı kampanya!

Ondörtüç Pendik'te teslim öncesi avantajlı kampanya!

İnsay Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesi 9 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 




242 konut ve 22 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 68 ile 146 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

 'Ondörtüç Pendik'te dairelerin liste fiyatları ise; 1+1'lerde peşin 248 bin TL, 2+1'lerde peşin 321 bin TL ve 3+1'lerde ise peşin 479 bin TL'den başlıyor. 

 

Ondörtüç Pendik'te teslim öncesi avantajlı kampanya
Ondörtüç Pendik'te teslim öncesi avantajlı kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödendiğinde 84 ay yüzde 0 faizli konut kredisi ile ödemeler yapılabiliyor. 

 

Ondörtüç Pendik projesinde,yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuluyor. 

 

Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika mesafede yer alan 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havaalanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor. 

 


Web: www.ondortuc.com.tr


Geri Dön