19 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim fırsatı!

Ondörtüç Pendik'te Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim fırsatı!

Firma: İnsay Yapı

Proje: Ondörtüç

Hayata geçirdiği projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde; sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim kampanyası bekliyor...




İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde sağlık çalışanlarına yönelik Tıp Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. 13- 15 Mart 2020 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile sağlık çalışanlarına, yüzde 3 indirim imkanı sunulacak. Dört bir tarafı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede bulunan hastaneler nedeniyle özellikle sağlık çalışanları tarafından ciddi bir taleple karşılaşan proje; merkezi konumu, üst düzey donanımı ve kazançlı yatırım avantajıyla Anadolu yakasının en çok değerlenen projeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Ondörtüç Pendik te Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim fırsatı!

‘Ondörtüç Pendik’ projesinin, civardaki hastanelere yakınlığı sebebiyle özellikle sağlık çalışanları tarafından ciddi talep gördüğünü vurgulayan  İnsay Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Sağlık çalışanlarını, bütçelerini sarsmadan ailemize kazandıracağız”

“Projemiz hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak yatırım yapan konut alıcılarından ciddi bir taleple karşı karşıya. Projemizin sahip olduğu lokasyon nedeniyle, talepte sağlık çalışanları, ilk sıralarda yer alıyor. Biz de buradan hareketle sağlık çalışanlarının bütçelerini sarsmadan İnsay Yapı ailesine kazandırmak için Tıp Bayramı’na özel yüzde 3 indirim kampanyası başlattık. Sağlık çalışanları, 13 Mart’tan 15 Mart tarihine kadar, 3 gün boyunca geçerli olacak kampanyamıza ek olarak, yüzde 0.79 faiz oranı ve 180 ay vadelendirme avantajından da faydalanarak kolaylıkla kazançlı bir yatırımda bulunabilecekler. Sunduğumuz  hemen tapu hemen teslim ayrıcalığıyla da onları, yatırımlarını güvence altına alan bir yaklaşımla, beklentilerini karşılayan bir yaşam alanıyla buluşturacağız. Projemizde 1+1 dairelerin fiyatları, 285 bin TL’den başlıyor.”

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin bulunduğu 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark da bulunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği Ondörtüç Pendik'teki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini de tamamlıyor. Pendik'in merkezinde bulunan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla  da dikkat çekiyor. Projedeki dairelerin fiyatları, 285 bin TL- 665 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


Teknokent’e komşu…

Yapımı süren Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa zamanda ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sağlıyor.

'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yer alıyor.

Telefon: 0216 3141414    
Web: www.ondortuc.com.tr    


projeye sor



Geri Dön