29 / 03 / 2024

Ondörtüç Pendik'te yüzde 0.99 faiz oranı ve 180 ay vade fırsatı! 

Ondörtüç Pendik'te yüzde 0.99 faiz oranı ve 180 ay vade fırsatı! 

Toplam 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan Ondörtüç Pendik projesinde daireler, 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla, yüzde 0.99 faz oranı ve 180 ay vade avantajıyla satışa sunuluyor...



İnsay Yapı imzası ile Pendik’te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesi, merkezi konumunu, yatırımcılar için kazançlı yatırım fırsatına dönüştürdü. Sabiha Gökçen Havalimanı, ve 29 Ekim’de açılması planlanan Şeyhli metro istasyonuna birkaç dakika yürüme mesafesinde, Teknokent'e ve Viaport’a komşu olan Ondörtüç Pendik projesi bölgenin giderek artan yatırım potansiyeli ile yatırımcıların radarına girdi. Ondörtüç Pendik'te uygulanan yüzde 0.99 faiz oranıyla 180 ay vade avantajı da, yatırımcı taleplerindeki hareketlilikte kaldıraç etkisi yarattı. 

Merkezi lokasyon avantajı, kazançlı yatırıma dönüştü

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, "Projemiz, hem yatırım hem de oturum amaçlı konut satın almak isteyen yatırımcılar tarafından talep görüyor. Şehrin merkezi noktalarına yakın konumu ve buna bağlı olarak yüksek prim yapma potansiyeli sayesinde yatırımcılarımızın radarına girdik. Biz projemizi inşa ederken sadece konumunun avantajını kullanarak ilerlemedik. ‘Projemizin bulunduğu konuma nasıl bir değer kazandırabiliriz?’ fikrinden yola çıktık ve şehrin merkezinde, ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratmayı hedefledik. Projemizin yüksek gelişim potansiyeline sahip konumunu,  sosyal donatı alanları, mağazaları ve restoranlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam konsepti sunarak destekledik. Projemizin birbirini tamamlayan bu iki özelliği, yatırımcılarımızın dikkatinden kaçmadı. Taleplerde şu anda iki kat artış yaşanıyor" diye konuştu.

Yüzde 0.99 faiz oranıyla satışlarda kaldıraç etkisi!

Çulhalık, kamu bankalarının faiz oranını yüzde 1’in altına indirmesinin ardından projedeki dairelerin yüzde 0.99 faiz oranıyla satışa sunulmasına yönelik bir kampanya başlattıklarını söyledi. Çulhalık, "Kampanyamız dâhilinde yüzde 0.99 faiz oranıyla, 180 ay vade seçeneği sunuyoruz. Projemizin merkezi konumuna ek olarak hayata geçirdiğimiz bu kampanya da satışlarımızda kaldıraç etkisi yarattı" diye konuştu.

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesi toplam 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. Projede yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark da bulunuyor. Projedeki dairelerin fiyatları, 285 bin lira ile 658 bin lira arasında farklılık gösteriyor.

Teknokent’e komşu…

Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu, Ondörtüç Pendik projesine birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Web: www.ondortuc.com.tr


Geri Dön