29 / 03 / 2024

Onduline Avrasya, Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor!

Onduline Avrasya, Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor!

Kısa zamanda pazarda lider konumuna gelen Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan Onduline Avrasya, 20 yılı geride bıraktı. Onduline Avrasya, kısa bir süre içinde Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor.




Çatı kaplama, çatı ve temel yalıtımı pazarının lideri Onduline Avrasya, kısa bir süre içinde Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor


Çatı kaplama, çatı ve temel yalıtımı konularında geliştirdiği ürün ve sistemlerle kısa zamanda pazarda lider konumuna gelen Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan Onduline Avrasya, 20 yılı geride bıraktı. Onduline Avrasya, kısa bir süre içinde Türkiye’ye ikinci fabrika yatırımı planlıyor. 


Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, DÜNYA gazetesine yaptığı açıklamada, üretim tesislerinin açıldığı günden bu yana kapasitesini ve ihracatını sürekli artırdığını söyledi. “Üretime başladığı ilk günden bu yana, levha üretimini 7,5 kat artıran Onduline Avrasya, Türk mühendislerinin geliştirdiği ürünler ile de Onduline Group şirketleri içinde önemli bir yere sahip” cümlesini kullanan Karahan, ilk yıllarında cironun yüzde 1-2’sini ihracat oluştururken, şu an bu oranı yüzde 20’ye çıkardıklarını belirtti. Karahan, “Kafk asya, Ortadoğu ve Orta Asya’yı kapsayan büyük bir coğrafyaya ihracatımız söz konusu. Bu yıl Pakistan ve Afganistan da ihracat pazarımıza dahil olacak. Her yıl ihracat payımızı artırarak büyümemizi sürdürüyoruz. Bu büyüme paralelinde Türkiye’de ikinci bir fabrika yatırımı planlıyoruz. Sapanca fabrikamıza yakın bir sanayi bölgesinde yeni bir yatırım düşünüyoruz. Şu anda bunun araştırması içindeyiz” dedi. 


Onduline Avrasya 1994 yılından itibaren Türkiye’de Onduline Group’un bir kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürüyor.


Dünya


Geri Dön