26 / 04 / 2024

One Tower Ankara projesi 2015 Mayıs'ta teslim edilecek!

One Tower Ankara projesi 2015 Mayıs'ta teslim edilecek!

Mimarisiyle dikkat çeken ve tamamlandığında Ankara 'nın en yüksek konut kule ve AVM projesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tower'da toplam 306 residence daire bulunuyor.



Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesi, dünyaca ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyor. Mimarisiyle dikkat çeken ve tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kule ve AVM projesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tower'da toplam 306 residence daire bulunuyor. 

Projeyi hayata geçiren ÎTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, One Tower'ın kentsel "dönüşünv'den çok "değişim"e hitap eden bir proje olduğunun altını çizerek, tüm projelerini modern şehirleşme adına gerçekleştirdiklerine vurgu yaptı. 

Başkent'in en eski yerleşim bölgelerinde bulunan 40-50 yıllık binaların artık yaşamsal ihtiyaçları karşılamadığını kaydeden Özçelik, "Tarihi dokusu olmayan eski yapılar önümüzdeki 5-7 yıl içinde mutlaka yıkılıp yerlerine yenileri yapüacak. Bu kaçınılmaz son. Eski binalar otopark, çocuk oyun alanı gibi yaşam alanları düşünülmeden o günkü şartlara göre inşa edilmiş. Elbette eski binaların içleri yapılabilir, iç detaylarda tadilatlar gerçekleştirilebilir ancak, o binada yaşayanların ihtiyaçları karşılanmadığı sürece eninde sonunda yenilenecektir" dedi. Ankara'nın en özel yaşam bölgelerinden Oran'da da değişim içine girmesi gereken yapılar olduğunu vurgulayan Özçelik, 48 katlı "Başkent'in zirvesi" One Tower projesinin sadece Oran için değil Ankara, hatta Türkiye için de çok özel bir proje olduğunun altını çizdi. 



Tel: (312) 483 03 03 

Web: www.onetower.com.tr


Geri Dön