24 / 04 / 2024

One Tower Kule'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Yüzde 25 peşinatla!

One Tower Kule'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Yüzde 25 peşinatla!

Proje: One Tower Kule

Tamamlandığında Ankara’ nın en yüksek kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenlere özel kampanya başlattı. Projede yüzde 25 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.



One Tower Kule Konut projesi, ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenlere özel kampanya başlattı. “Başkent’in zirvesi”nden ev sahibi olmak isteyenler 24 ay 0 faizli kredi olanağından yararlanabilecek.


Kampanya ile bankaların özellikle konut kredilerinde faiz artışına gitmesi nedeniyle piyasada oluşan dezavantajın ortadan kaldırılması amaçlanıyor.


Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden Oran’da inşa edilen ve 185 metrede eşsiz manzara sunan One Tower’da ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan yüzde 25 peşin 24 ay 0 faizli kredi kampanyası Mart ayının sonuna kadar devam edecek.


-One Tower-


1150 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Oran’da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta.


Mimari tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık’ın yaptığı One Tower’ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, bilardo salonu, satranç salonu,dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.


One Tower’da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek.



projeye sor



Geri Dön