28 / 03 / 2024

One Tower Kule fiyatları

One Tower Kule fiyatları

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

One Tower Kule'de 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor!

Başkent’in en gözde projelerinden One Tower Kule Konut ve AVM projesinde döviz kurunda bundan sonra büyük değişiklik olmasa bile, Mayıs ayına kadar fiyat artışının yüzde 20 civarına ulaşması tahmin ediliyor...

One Tower Kule'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Yüzde 25 peşinatla!

Tamamlandığında Ankara’ nın en yüksek kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenlere özel kampanya başlattı. Projede yüzde 25 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Ankara'nın ilk dikey mahallesi: Veb Tower İncek!

36 katlı tek kule şeklinde yükselen Veb Tower İncek projesi 86 adet daireden meydana geliyor. Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Veli Ay imzasıyla kuruldu.

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinatla 120 ay vade!

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Global Tower, halka arz fiyat tespit değerlendirme raporu!

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Kule fiyatları Haberi

One Tower Kule fiyatları

Başkent’in neredeyse her bölgesinde proje konutlar inşa edilirken, konut alıcısının da ister istemez aklı karışabiliyor. Ankara firmalarının ardından İstanbul’da faaliyet gösteren inşaat firmalarının da Başkent’te konut projelerini hayata geçirmeye başlaması hem konut kalitesi hem de doğru fiyatlandırma anlamında risk unsurları taşıyor.


En az riskle konuta ulaşmak isteyenler için uzmanlar projenin lokasyonu, mimari yapısı, fiyat aralığı gibi detayların iyi incelenmesi gerektiğine işaret ediyor.


Ankara’da 185 metrelik yüksekliğe sahip “Başkent’in zirvesi” One Tower Kule Konut ve AVM projesini hayata geçiren İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik, Başkent’te “sıfır risk” ile inşa edilen ender projelerden birini hayata geçirdiklerine dikkati çekti.


One Tower’ın özellikle lokasyonuyla diğer projelerden ayrıldığına işaret eden Özçelik, “Konut almak çok zor bir iş. Karar vermenin oldukça uzun sürebildiği bu süreçte ev almak isteyenleri...