18 / 04 / 2024

Online platformlarda artık milyonluk mülkler de satılıyor!

Online platformlarda artık milyonluk mülkler de satılıyor!

Bir zamanlar sadece gayrimenkul ilanlarını görmeye alışık olduğumuz online platformlar, artık milyonluk mülklerin alınıp satıldığı ofisler haline geldi.



Ticaret hayatının giderek dijital ortama taşınması, sadece kozmetik, giysi gibi günlük ihtiyaçların değil, arsa ve binalar gibi yatırım amaçlı alışverişlerin de E-ticaretten yapılmasına imkan sağlandı. Bir zamanlar sadece gayrimenkul ilanlarını görmeye alışık olduğumuz online platformlar, artık milyonluk mülklerin alınıp satıldığı ofisler haline geldi. Tıpkı araba alım satımı gibi E-ticarette arsalarala ilgili açık pazarlar bulunabiliyor.

İmpomes de bu kapsamda hizmetleri için yeni bir boyut kazandırdı. Online platformda açık pazar kuran İmpomes, Türkiye’nin birçok yerindeki arsalar için özellikleri ve muhammen bedellerini belirterek, şeffaf bir yöntemle açık teklif topluyor. Halihazırda arsa yatırımcıları, kiracılı sanayi arsalarından özel imarlı beton santrallerine, konut imarlı arsalardan ticari arsalara kadar farklı özellikteki 150’den fazla gayrimenkule teklif götürebiliyor.

Yatırımcıların muhammen bedeli 4 bin liradan 20 milyon lira arasında değişiklik gösteren birçok gayrimenkulü inceleyebildiğinden bahseden İmpomes Genel Koordinatörü Damla Katrancı, “Pandemiyle birlikte doğan süreç,  sosyal mesafe gerekliliğinden dolayı temasın en aza indirilmesi gereken bir süreç. Dolayısıyla kendi mülklerinin takibini şehir şehir, semt semt dolaşarak yapmak yerine İmpomes’i tercih ederek yapanlar, bu avantajlara zaten sahipler. Şimdi bir de mülk satışı konusunda süreci hızlandırarak, fiziki teması azaltan açık Pazar hizmetimiz eklendi. Böylece İmpomes sadece bugünün değil, geleceğin gayrimenkul yönetim sistemi olduğunu kanıtlamış oldu” yorumunda bulundu.

Konutta whatsapp’tan satış dönemi başladı!


Geri Dön