19 / 04 / 2024

Ontan Bayraklı 2016'da teslim edilecek!

Ontan Bayraklı 2016'da teslim edilecek!

Kurulduğu 2006 yılından bu yana çalışmalarında profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön planda tutan Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteylle müşterilerine tanıttı.




Kurulduğu 2006 yılından bu yana çalışmalarında profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön planda tutan Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteylle müşterilerine tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem ile Yönetim Kurulu üyeleri Sait Özmeydan ve Taner Akçınar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyl,  İzmir  Arena'da yapıldı. 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 261 adet rezidans dairesi, 51 adet ofis ve 17 adet de mağaza olmak üzere toplam 329 adet bağımsız bölüm bulunacağı belirtildi. 2016 yılının 11. ayında bitirilmesi planlanan Ontan Bayraklı'da 1+1 ve 2+1 dairelerin yanı sıra 15. katta yer alan körfez manzaralı havuz, 11. katta fitness salonu, spa ve jenerasyon merkezi de bulunacak.


İzmir kadar güzel

İzmir'den aldıkları ilhamla hayata geçirecekleri yapılar hakkında bilgi veren Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, "Bulunduğu yer itibariyle şehrin iş, eğlence, alışveriş merkezlerine yakın konumlandırdığımız projede, otopark, çocuk oyun alanı, güvenlik, kuru temizleme, ütü servisi, oto yıkama, vale, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, sinema odası, house keeping, çöp toplama hizmeti, dairelere teknik servis ve sağlık hizmetleri gibi 5 yıldızlı otel konforunu residence hizmetleriyle birleştireceğiz. Sektörde trendleri takip eden değil, kendi trendlerini yaratan bir şirket olma hedefiyle ilerliyoruz. İzmir kadar güzel, İzmir kadar değerli Ontan Bayraklı'ya gösterilen yoğun talep ve ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Konuşmanın ardından davetliler, canlı müzik eşliğinde ikramların tadına baktı. 




Yeni Asır


Geri Dön