20 / 04 / 2024

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Firma: Onur Çimento A.Ş.

Proje: Onur Park Life İstanbul

Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.



Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.


Onur Beton A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş.’nin  sahibi olduğu, 46.800 metrekare ve kendi arazisi üzerinde geliştirilen recidence, mall ve business karma konsept projesi olan Onur Park Life İstanbul, Bahçeşehir ’in hemen yanı başında…


Onur Park Life İstanbul Projesi; kişiye özel otopark ve depo alanlarının yanı sıra, 1000 metrekarelik kreş, bir katta dört daire konsepti, teslim sonrası düşük aidat ve kaliteli yönetim garantisi, birbirini görmeyen manzarası açık blok anlayışı, yüksek tavanlı mimarisi, en küçük 2+1’lerin 132 metrekare den başladığı daireleri ve az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.


Onur Park Life İstanbul projesi, 3 etaptan oluşacak ve 3 parsel üzerinde yükselecek. Toplam maliyeti 500 milyon TL. olan proje; 718 adet  konut, business, 231 adet cadde konseptinde dükkan ve 9 bloktan oluşacak.

Ödeme Seçenekleri

Onur Park Life İstanbul projesi, kendi finansmanıyla 48 ay'a kadar, banka finansmanıyla 0,99 oranla 120 aya kadar vadeli ödeme fırsatı sunuyor…


www.onurparklife.com


Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


Onur Çimento'nun Bahçeşehir'de inşa ettiği  Onur Park Life İstanbul  projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında şirket bünyesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılırken, banka finansmanıyla da yüzde 0.99 oranla 120 aya kadar vadelendirme imkânı sağlanıyor. Ayrıca projede yer alan 55 ila 225 metrekare büyüklüğündeki cadde dükkânları için de teslimde ödeme seçeneği sunuluyor.


Sabah



projeye sor



Geri Dön