19 / 04 / 2024

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.



 

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Anadolu’nun en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinde 335 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışları süren Zermeram’dan evini şimdi alanlar ödemelerini 2019’da teslimde yapacak.

 

31 Aralık 2017 tarihinde sona erecek olan “Şimdi Al Teslimde Öde” kampanyası hakkında bilgi veren Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu  konuyla ilgili olarak şunları söyledi; 40 yıla yakın bir süredir bu toprakların ihtiyaç ve dinamiklerine uygun projeler geliştirip onları yeni sahipleri ile buluşturuyoruz. Bu minvalde Zermeram da bizler için oldukça önemli. Projemiz sadece Konya’da değil Anadolu’da bugüne kadar düşünülmüş en nadide ve kaliteli projelerden biri olma niteliği taşıyor. Böyle bir projeden ev sahibi olmak isteyen birçok müşterimiz var. Onların beklentilerine cevap verecek kazançlı çıkacakları bir kampanya için yola çıktık ve “Şimdi Al Teslimde Öde” kampanyasını geliştirdik. 31 Aralık’ta son bulacak kampanya Zermeram’ın 1. etabında bulunan sınırlı sayıdaki daire için geçerli olacak. 335 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışına devam edilen Zermeram’dan şimdi ev alanlar, 2019 yılı teslimde ödeyecek."

 

Uslu sözlerine şöyle devam etti; “Zermeram inşaatı hız kesmeden devam ediyor. 1. etabı 2019 yılında teslim etmeyi planlıyoruz, zamanlamada bir problemimiz yok, 2. etabın satışları da beklediğimiz ölçüde ilerliyor. Bu etap için de önümüzdeki aylarda avantajlı kampanyalarımız olacak. Zermeram’ı satışa çıktığımız ilk günden bu yana gerek yatırımcılar gerekse de oturmak için konut alanlara ciddi kazanç sağladık. Seha Yapı olarak sadece Zermeram’da değil Türkiye’nin farklı bölgelerindeki diğer projelerimizde de kazandırma geleneğimizi sürdürüyoruz.” 


Zermeram Konya projesinde 72 adet 2 oda 1 salon konut tipiyle birlikte 249 adet 3 oda 1 salon, 218 adet 4 oda 1 salon, 256 adet 4,5 oda 1 salon, 200 adet 5 oda 1 salon, 1 adet 5,5 oda 1 salon, 23 adet de 6,5 oda 1 salon konut yer alıyor. Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa da bulunuyor.

 

Telefon: 444 73 42 
Web: http://zermeram.com

 

 


Geri Dön