19 / 03 / 2024

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.



Onur ParkLife İstanbul’un anahtarları teslim edilmeye başlayan birinci etabında,89 dükkandan meydana gelen alışveriş merkezi ve kreş gibi sosyal üniteleri faaliyete geçecek. 

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. Daire sahiplerine anahtarları yılsonu itibari ile teslim ediliyor.

Onur Park Life İstanbul Projesi; kişiye özel otopark ve depo alanlarının yanı sıra, 1000 metrekarelik kreş, bir katta dört daire konsepti, teslim sonrası düşük aidat ve kaliteli yönetim garantisi, birbirini görmeyen manzarası açık blok anlayışı, yüksek tavanlı mimarisi, en küçük 2+1’lerin 132 m2 den başladığı daireleri ve az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

www.onurparklife.com


Geri Dön