29 / 03 / 2024

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.



M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu. Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık markaları arasında yer alarak yaklaşık olarak 40 senedir sektöre yön veren TURYAP’ta bayrağı, Mehmet Onur Sarıbay devraldı. Bayrağı şirketin kurucusu duayen Azmi Sarıbay’dan devralan M. Onur Sarıbay, TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

1 Ocak 2022 itibariyle resmi olarak koltuğa oturacak olan M. Onur Sarıbay, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sarıbay açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Babam Azmi Sarıbay, kamuda ve özel sektörlerde çalıştıktan sonra 1985 yılında TURYAP’ı kurdu. Batıdaki örneklerine uygun, çağdaş emlakçılık modelini Türkiye’de hizmete sundu. Çok çalıştı, markayı bugünlere getirdi. Başarılı ve uluslararası bir marka yaratmanın yanı sıra TURYAP adını itibarlı bir marka olarak hafızalara kazıdı.

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeni projeler geliyor

Şimdi kendisinin gururla taşıdığı bu bayrağı ben devramış bulunuyorum. Biz bir aile şirketiyiz ve bugüne kadar her zaman işin başında destek olan erkek kardeşim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Uğur Sarıbay ve kız kardeşim Yönetim Kurulu Üyesi Elif Sarıbay ile beraber artık dümene geçtik. 2022 yılı ile birlikte modern, çağa ayak uyduracak yeni bir döneme geçiyoruz. Her zaman lider olan TURYAP markası, hızlı adımlarla yoluna devam ediyor. Yatırımlar aralıksız sürüyor, pek çok proje üzerinde çalışıyoruz ve hedeflerimiz çok büyük” diye
konuştu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

Onur Sarıbay kimdir? 


Geri Dön