17 / 04 / 2024

Opel Zafira minibüste dev fırsat! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Opel Zafira minibüste dev fırsat! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Opel tarafından geliştirilen ve 2019 yılında satışa sunulan minibüs modeli Zafira Life’ın eylül ayı fiyatları yayımlandı. İşte, Opel Zafira Life’ın 17 Eylül 2022 fiyat listesi…



Opel Zafira minibüste dev fırsat! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomotiv devi Opel’in 2019 yılında Türkiye’de satışa sunduğu minibüs modeli Zafira Life, konfor odaklı yenilikçi teknolojileri, özgün Alman tasarımı ve iyi düşünülmüş detaylarıyla hem şirketiniz hem de aileniz için en ideal seçim olma yolunda ilerliyor. 

Elektrikli ve sürgülü kapılar, aracın her iki yanında geniş bir açıklık oluşturarak yolcuların girip çıkmalarını güvenli ve kolay hale getiren Opel Zafira Life’ı anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile anahtarlara hiç dokunmadan aracınıza girip start-stop düğmesine basarak kolayca çalıştırabilirsiniz.

Opel Zafira Life, kompakt dış boyutları sayesinde geniş ve esnek bir iç hacim sunar. 1.9 metrelik yüksekliği alçak tavanlı kapalı otoparklarda bile rahatça hareket etmenizi sağlıyor.

Sürücü ve yolcu ön hava yastıklarına ek olarak, her üç sıradaki yolcular için tasarlanan yan veya perde hava yastıklarıyla Opel Zafira Life, güvenliğinizi de sizin kadar ciddiye alıyor.

Peki Opel Zafira Life’ın teknik özellikleri neler? İşte, Opel Zafira Life’ın teknik özellikleri ve fiyat listesi…


Geri Dön