25 / 04 / 2024

Opel’den kaçırılmayacak fiyatlar! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Opel’den kaçırılmayacak fiyatlar! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Opel tarafından geliştirilen ve 2008 yılı Kasım ayında satışa sunulan İnsignia modelinin eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Opel İnsignia’nın 24 Eylül 2022 fiyat listesi…



Opel’den kaçırılmayacak fiyatlar! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomobil üreticisi Opel’in 2009 yılında Türkiye’de satışa sunduğu ikonik modeli İnsignia, üstün verimlilik, sportif görünüm, yenilikçi IntelliLux LED Pixel far seçeneğiyle sunuluyor.

Otomobilin ön tarafında bir yaya, araç ya da nesne algıladığında aracı yavaşlatan ya da fren yaparak güvenliğinizi sağlayan yeni İnsignia, arka çapraz uyarı sistemi, bir park noktasından veya garajınızdan geri çıkarken otomobilin arkasında hareket eden nesneleri algılayarak sizi koruyor.

En yeni nesil trafik işaret tespit sistemiyle donatılan İnsignia, hız sınırlarını ve diğer trafik işaretlerini algılayarak sürücü bilgi ekranı veya Head-Up Display ekranınıyla kolaylık sağlıyor.

Sportif, lüks ve elegant dış tasarımına ek olarak LED ön ve arka farları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Opel İnsignia, yüksek kaliteli malzemeleriyle tamamen sürücü odaklı bir iç mekan deneyimi veriyor.

Peki Opel İnsignia’nın teknik özellikleri neler? İşte, Opel İnsignia’nın teknik özellikleri ve 24 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön