26 / 04 / 2024

Oppo A74'e Hepsi Burada'dan yeniyıl dokuşu! Bu fiyatı kaçırmayın! 28 Aralık fiyat listesi

Oppo A74'e Hepsi Burada'dan yeniyıl dokuşu! Bu fiyatı kaçırmayın! 28 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'nın 2023 öncesi yaptığı kampanyalara Oppo A74 128 GB telefon kodeli de dahil oldu. Türkiye'de de çok tutulan modelin fiyatı sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki Oppo A74 128 GB fiyatı ne kadar?




Türkiye'de akıllı telefon pazarına hızlı giriş yapan Oppo çıkardığı modellerle göz dolduruyor. Her modeli amiral gemisi tadını yaşatan Oppo, büyük bir kitle tarafından da tutuluyor. Dev markalara alternatif olarak görülen Oppo, kendisi de bir amiral gemisi olmaya büyük aday durumuna geldi.

Oppo A74 e Hepsi Burada dan yeniyıl dokuşu! Bu fiyatı kaçırmayın! 28 Aralık fiyat listesi
Yeni nesil işlemcisi ve gelişmiş kamera özellikleri ile dikkat çeken Oppo A74 128 GB, fiyat performans konusunda kullanıcılarına tatmin edici bir deneyim yaşatıyor. Fazla depolama alanı aracılığı ile rahat bir kullanım sunan ürün, hızlı ve akıcı işlemcisi ile mukavemet içeren bir verim ortaya koyuyor.  2021 Nisan ayında görücüye sürülen model, kamera nitelik ile ustaca çekimler yapabilmenize yardımcı oluyor. Ekran içi touch ID okuyucusu ve Face ID sistemi sayesinde ise emniyetli ve nitelikli bir kullanıma olanak tanıyor.Peki Oppo A74 128 GB fiyatı ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön