25 / 04 / 2024

Ordu Akkuş'ta 21 binanın dış cephesi giydirilecek!

Ordu Akkuş'ta 21 binanın dış cephesi giydirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısında bazı gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda Akkuş'taki 21 binanın dış cephesinin giydirilmesi kararı da alındı.




Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Başkan Enver Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun, Meclis Üyeleri ve ilgili Daire Başkanları da katıldı.

 

İhtisas komisyonlarından gelen raporlar ile dairelerinden gelen tekliflerin ele alındığı Meclis toplantısında, Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğinin birlik genel kurulunda görev yapmak üzere Meclis üyelerinden 2 asil ve 1 yedek üye de gelirlendi. 

 

Öte yandan hayata geçirilecek kent meydanının yapım çalışmalarının başladığı Akkuş'ta 21 binanın dış cephe giydirmesinin yapılması Meclis’te kabul edildi.  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde başlayan, Fatsa ve Ünye ilçelerinde de uygulanan dış cephe giydirme projesinin yüzde 50’sini Büyükşehir Belediyesinin, yüzde 50’sini ise bina sahiplerinin karşılayacağını ve her yerde projenin aynı şekilde hayata geçirileceğini belirtti.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 10 Ağustos 2017 tarihinde saat 14.00’te Aybastı ilçesinde yapacak.


Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön