25 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, kente yürüme mesafesindeki lokasyonu, sosyal donatı alanları ile cazibe oluşturan konutlardaki 75 konutu açık teklif usulüyle satışa çıkarıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, projede Büyükşehir Belediyesine ait olan 116 adet daire 25 Aralık tarihinde satışa sunulmuş ve 41 dairenin satışı yapılmıştı.

SON BAŞVURU TARİHİ “7 OCAK 2020” 

75 konutun satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100,00 lira bedelle satın alabilecek. İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde yer alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne 07 Ocak 2020 tarihinde saat 17.00’ye kadar teslim edecekler. Belirtilen gün ve saatten sonra gerçekleştirilen başvurular ise kabul edilmeyecek. İstenilen belgelerin posta ile gönderilmesi durumunda ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşan başvurular kabul edilip, postadaki gecikmeler ise mazeret olarak kabul edilmeyecek.

8 OCAK 2020’DE İHALE YAPILACAK

19 adet 2 oda 1 salon, 55 adet 3 oda 1 salon ve 1 adet 1 oda 1 salon konutların satışı ile ilgili detayları içeren satış duyurusuyla beraber satılacak konutların konumu, özellikleri ve satış fiyatı gibi bilgilerin bulunduğu bir liste yayınlandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek ihale kapsamında listedeki dairelerin satışı 8 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 14.00’ten itibaren üçer dakika ara ile gerçekleştirilecek.

VATANDAŞLAR 0,79 FAİZ İMKÂNINDAN YARARLANABİLECEK

Personeller, ihaleye başvurmak ve konutları görmek isteyenler için hafta sonu da mesai verecek. Diğer bir yandan dairelerden satın almak isteyen vatandaşlar, kamu bankalarının 0,79 faiz imkânından faydalanabilecek.


Geri Dön