25 / 04 / 2024

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.



 

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısını yaptı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yatırımlarla ilgili yaptığı sunumun ardından, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.  

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Enver Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun, Meclis Üyeleri ve ilgili Daire Başkanları katıldı.


GÖLKÖY VE KABADÜZ’DE DIŞ CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

 

Toplantıda alınan karara göre, Ordu'nun Gölköy ilçesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi, İsmetpaşa Caddesi ve Aybastı Caddesi’ne cephesi olan binalar ile Kabadüz ilçesi Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Yokişdibi Mahallesi - Gazi Mustafa Kemal Caddesi, Turnalık Mahallesi karayolu güzergâhı ve Çambaşı Mahallesi - Atatürk Caddesi’ne cephesi olan binalarda “Cephe İyileştirme Yapım İşi”nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması kararlaştırıldı.  

 

DENETİM KOMİSYONU OLUŞTURULDU 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın 2017 gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetlenmesi için bir denetim komisyonu oluşturuldu. Gerçekleştirilen oylamada denetim komisyonu üyesi olarak Ahmet Çoruh, Fahrettin Boğ ve Hüseyin Tavlı seçildi. Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 13 Şubat 2018 Salı günü saat 14.00’te yapacak.


Geri Dön