26 / 04 / 2024

Ordu Korgan-Tepealan yolu asfalta kavuştu!

Ordu Korgan-Tepealan yolu asfalta kavuştu!

Bölgenin en önemli grup yollarından biri olan ve siyasilerin vaat ettiği yatırımlar arasında yer alan Korgan-Tepealan yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonucu sıcak asfalta kavuştu.




Bölgenin en önemli grup yollarından biri olan ve siyasilerin vaat ettiği yatırımlar arasında yer alan Korgan-Tepealan yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonucu sıcak asfalta kavuştu. Başkan Enver Yılmaz’ın talimatıyla asfaltlanarak çehresi değiştirilen ve hizmete hazır hâle getirilen Korgan-Tepealan yolunda yılların hayali gerçek oldu.

 

HERKES SÖZÜNÜ VERDİ, HİZMETE BÜYÜKŞEHİR SUNDU

 

İlçeleri Büyükşehirin nimetleriyle buluşturan Başkan Enver Yılmaz’ın verdiği sözlerden biri daha hayata geçirilerek Korgan-Tepealan yolu sıcak asfalta kavuşturuldu. Yılların sorununa neşter vurarak 10.7 km’lik yolda yapılan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Yılmaz, “Seçimlerde bizlere yüzde 95 oranında destek veren Korgan ve Tepealan’ın yıllardır hayali olan bir çalışmayı Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdik. Yapımı, verilen sözlerde kalan, yılan hikâyesine dönen ve gündeme alınmayan yolun çehresini değiştirdik. Vatandaşlarımızdan aldığımız destekle bir türlü yapılamayan bu yolda çalışmalara başladık ve sıcak asfaltı da dökerek yolumuzu hizmete hazır hâle getirdik” dedi.

 

HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

 

Zor coğrafyaya rağmen herkese eşit hizmet vermek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Artık sorunlu olmayan Korgan- Tepealan yolu, Büyükşehirin gururu olarak anılacak prestij çalışmalardan biri olacak. 10.7 km’lik yolu sıcak asfalta kavuşturduğumuz gibi 4 bin 140 m3 taş duvar ve 600 m koruge borunun da imalatını gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Korgan Yeşilalan-Düdüklük bağlantısındaki 2 km’lik yolda genişletme çalışmaları, Terzili-Tepealan bağlantısındaki 2 km’lik beton yolda v kanal çalışması, Tepealan- Karakışla bağlantısındaki 1.5 km’lik beton yolda v kanal çalışması, Yenipınar- Tatarcık bağlantısındaki 2 km’lik beton yolda  v kanal çalışması ve Belalan- Çayırkent bağlantısındaki 1 km beton yol çalışması tamamlanırken, Yukarı Yaylacık- Yeşildere yolundaki 3 km stabilize yol çalışması ise devam ediyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön