24 / 04 / 2024

Orhan Avcı: Adana İnşaat Fuarı sektöre güç kattı!

Orhan Avcı: Adana İnşaat Fuarı sektöre güç kattı!

9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, adeta göz kamaştırıyor. Çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, Halil Avcı Şirketler Grubu da projelerini tanıtan stantla yer aldı.



Çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, Halil Avcı Şirketler Grubu da projelerini tanıtan stantla yer aldı.  Adana  Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvançve daha birçok seçkin davetli grubu Halil Avcı Şirketler Grubu'nun standını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı'dan bilgi aldı.


Çimentodan demire, aksesuardan tüm yapı malzemelerine kadar yüzlerce sektörü peşinden sürükleyen,  bu nedenle ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektörünün temsilcileri,  projelerini kurdukları stantlarda tanıtıyorlar.


Sektörde 1979’dan beri faaliyet gösteren, halen yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi yürüten Halil Avcı Şirketler Grubu’nun standı da ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.


Firma, en son projesi Dream Garden başta olmak üzere kısa sürede rekor bir satış seviyesine ulaşan Dream Town ve Dream Park gibi projelerini tüm ayrıntılarıyla ziyaretçilerle paylaşıyor.


Fuarlar güç katıyor


Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, fuarların sektöre güç kattığını, bu nedenle her yıl düzenli olarak yer almaya özen gösterdiklerini söyledi.


Fuarın dolu olmasından ve halkın da fuara gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Avcı, "Adananın firmaları ve inşaat sektörü fuara sahip çıktı. Biz de en büyük yerlerden birini alarak hem destek olmak, müşterilerimizle buluşmak için fuarda yer aldık. Sektör temsilcileri de halk da fuarların öneminin bilincinde" diye konuştu.


Adana Ekspres


Geri Dön