28 / 03 / 2024

adana inşaat fuarı nerede

adana inşaat fuarı nerede

9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, adeta göz kamaştırıyor. Çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, Halil Avcı Şirketler Grubu da projelerini tanıtan stantla yer aldı.

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Adana inşaat fuarı açıldı!

BU YIL 8 'ncisi düzenlenen Adana İnşaat Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi' nde gerçekleşen törenle ziyaretçilere açıldı. TÜYAP Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü açılış konuşması yaptı...

Adana İnşaat Fuarı açıldı!

Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün lokomotif bir sektör olduğunu hatırlatarak, kentsel dönüşümle birlikte bu sektörün de öneminin ortaya çıktığını bildirdi...

Adana İnşaat Fuarı 13 Şubat'ta açılıyor!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından bu yıl 7 ' ncisi düzenlenecek olan ' Adana İnşaat 2014 Fuarı ' kapılarını 13 Şubat ' ta ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor...

Adana İnşaat Fuarı 13 Şubat'ta açılıyor!

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından bu yıl 8. kez düzenlenecek Adana İnşaat Fuarı, 13 Şubatta Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ nde ziyarete açılacak...

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı'na doğru!

Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, "Türk inşaat şirketlerinin Özbekistan'a olan ilgisi ve Türk şirketlerinin ülkede yapılan inşaat fuarlarına katılımı giderek artıyor" dedi...

adana inşaat fuarı nerede Haberi

adana inşaat fuarı nerede

Çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, Halil Avcı Şirketler Grubu da projelerini tanıtan stantla yer aldı. Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvançve daha birçok seçkin davetli grubu Halil Avcı Şirketler Grubu'nun standını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı'dan bilgi aldı.


Çimentodan demire, aksesuardan tüm yapı malzemelerine kadar yüzlerce sektörü peşinden sürükleyen,  bu nedenle ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektörünün temsilcileri,  projelerini kurdukları stantlarda tanıtıyorlar.


Sektörde 1979’dan beri faaliyet gösteren, halen yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi yürüten Halil Avcı Şirketler Grubu’nun standı da ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.


Firma, en son projesi Dream Garden başta olmak üzere kısa sürede rekor bir satış seviyesine ulaşan Dream...