26 / 04 / 2024

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.



Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eskişehir Ticaret Odası ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) önderliğinde, Eskişehir Teknik Üniversite, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile kazandırılan ESKİŞEHİR İNŞAAT 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılaması planlanıyor.

Türkiye’nin birçok ilinden gelmesi planlanan inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş insanlarını bir araya getirecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı, iş bağlantıları kurmak amacıyla Eskişehir Ticaret Odası’nın organizasyonu ile Bulgaristan’dan gelecek alım heyetine ev sahipliğinde düzenlenecek.

Fuarda etkinlikler ve konferanslar

Eskişehir İnşaat Fuarı’nda 4 gün boyunca bir dizi etkinlikler gerçekleşecek. TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenecek Eskişehir BIM (Building Information Modelling” / Yapı Bilgi Modellemesi ) Kongresi, 16 Kasım Cumartesi günü fuar ile aynı yerleşkede bulunan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde başlıyor. Türkiye’de son zamanlarda gündem haline gelen deprem konusunda Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden akademisyenler konferans ve paneller gerçekleştirecek. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi de fuar kapsamında konferanslar düzenlenecek.

Girişin ücretsiz olduğu fuar, 14 - 16 Ekim tarihleri arasında 10:00-19:00, 17 Ekim tarihinde ise 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.


Geri Dön